Gratis nieuwe spullen op de Sims 3 Store

Lagomorf in Neon
Eens, zo lang geleden dat niemand meer toe durft te geven dat hij of zij het nog herinnert, was deze neonverlichte lagomorf echt helemaal hip als decoratie aan de muur. Door de klassieke blauwgeruite achtergrond en lichtgevende omlijning in limoengroen is het niet moeilijk om te begrijpen waarom juist dit schattige snoesje overal ter wereld aan de muur hing. Deze compacte energiezuinige versie kan meteen opgehangen worden. Hij raakt gegarandeerd nooit opgebrand.

Feesttop voor Vrouwen
Helemaal hip! Helemaal in de mode! Het is de helemaal geweldige feesttop!

Brandende Tijdklok
Voor Sims die altijd onderweg zijn is tijd erg waardevol. Gespendeerde tijd kun je helaas nooit meer omwisselen, zoals dat met geld wel kan. Daarom is het belangrijk om je tijd goed te gebruiken en te spenderen. De Brandende Tijdklok geeft trouw de tijd aan. Door de vlammen zul je het gevoel krijgen dat alles nog net wat urgenter is dan normaal.

De Tweelipper
Een kloppend hart, knikkende knieën… Als de zenuwen door je keel gieren kun je maar beter in elkaar zakken op twee comfortabele voluptueuze lippen, die vermomd zijn als een tweezitter. De Tweelipper is met de hand vervaardigd uit de beste materialen en bekleed met het zachtste fluweel. Perfect voor romantische onderonsjes.

Het Vervlogen Tijden Loungezitje
Dit loungezitje is gemaakt van vinyl en nepleer en doet denken aan een tijd dat mannen en vrouwen nog dicht bij elkaar konden zitten, maar ook weer niet té dicht bij elkaar! Het Vervlogen Tijden Loungezitje is oncomfortabel op alle juiste plekken, zodat je je affectie voor elkaar wel op afstand moet uiten.

Er komen nog 3 gratis downloads aan: wat kleding en hoeden maar die links werken nog niet.

De nieuwe items zijn toegevoegd aan ons GRATIS ITEMS – EA-STORE forum topic.

Bron: Snooty Sims

22 reacties

 1. Kan iemand het topje & de bank & de nieuwsjaarshoed (man&vrouw) voor me downloaden, en uploaden?
  Dit is niet illegaal toch?
  Want als ik ze download kotm hij niet in mijn launcher!

  1. Nog steeds illegaal sorry. Als je even een uurtje wacht staat ie wel ergens anders op internet. Hier worden geen links gegevens naar Store Downloads behalve naar de Store zelf.

 2. Eerder vanmiddag kon ik wel een paar gratis nieuwe schoenen downloaden, maar dat linkje werkt nu idd even niet. Die bank is top! En downloaden + installeren gaat overigens prima (Vista + IE8)

 3. Ok, mooie lijst, maar ik heb nog meer nieuwe gratis dingen in de store gezien: nog een tweede bank, laarzen vrouw JV, top man JV, haar met acc. zowel bij man als vrouw Tiener. Dus de lijst kan nog wat langer.

  1. is deze ook nieuw? Het Vervlogen Tijden Loungezitje vindt het zo vaag de updates. Nergens een goed overzicht van wat werkelijk nieuw is op de officiele Sites.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *