Sims 3 Wereldavonturen patch komt deze maand nog met nieuwe feature: Shop Mode + update Sims 3 Creeër een Wereld

Goed nieuws voor iedereen die problemen heeft met Sims 3 Wereldavonturen: deze maand komt er nog een patch die (hopelijk) veel problemen zal gaan oplossen. En met deze patch komt er ook ook een nieuwe mogelijkheid: Shop Mode: je kan dan tijdens het spelen via een nieuwe knop spullen gaan kopen op de Sims 3 Store.

Verder nog over de Sims 3 Creeër een Wereld (de nieuwe tool om zelf buurten te maken in Sims 3): in hetzelfde bericht wordt er nog steeds geen release datum gegeven. De enige bron voor de release datum voor vandaag is de EA Duitsland Facebook pagina geweest en ook EA Nederland wil niets kwijt.

Dus of de nieuwe tool er vandaag komt? Ik betwijfel het omdat in het bericht staat dat er binnenkort meer nieuws komt.

New Update Coming and The Sims 3 Create a World Tool – Beta!

Happy Holidays Simmers!

We wanted to let you know that a new Game Update for The Sims 3 and the release of The Sims™ 3 Create a World Tool – BETA will be coming this month. Updates are the primary way for us to offer new features for your games, address any issues, and keep you up-to-date on the latest information to support online features. The upcoming December update will include several items, but we’d like to tell you today about one new feature specifically that we’re really excited about.

Introducing – Shop Mode! You heard right folks. The December update will introduce a button that will allow you to shop from The Sims 3 Store from inside your game. This new feature will enhance your shopping experience at The Sims 3 Store and allow you to access The Sims 3 Store via Shop Mode from the main menu, build or buy mode or during Create-a-Sim. As you purchase new items, they will be added to your catalog, while your game is running. You can browse the full Store catalog directly from your game and purchase furniture, décor, hair, clothing – without ever closing your game. This is a really exciting new experience for The Sims series, and we look forward to sharing with you!

Create your own worlds for The Sims 3 this December!

Create and share unique new worlds that you design with The Sims 3 Create a World Tool – BETA. Download for free and step into the shoes of The Sims 3 development team by using the same tools the team uses to create worlds and towns for The Sims 3.

Stay tuned for specific details on the Game Update coming in December including everything it will provide and more news around Create a World Tool – BETA.

Thanks,

The Sims 3 Development Team

16 reacties

 1. Als deze site een zooi bugs zou hebben zouden we die eerst oplossen voor we een nieuwe feature introduceren! Waarom doen zij dat niet? En denken ze nou echt dat we meer erg duur spul ga kopen nu er een Shop Mode komt? Soms is het echt niet te volgen 😀

 2. Eigenlijk zouden ze een wet moeten maken die betalen voor virtueel spul verbied . Het is maar. wat voorwerpen hoor jongens van EA. Daar ga ik echt niet voor betalen.

 3. ‘your shopping experience’ nou ik ben verkocht. Ik ben blij dat ik WA nog niet heb aangeschaft, als ik zie was de patch al niet heeft gedaan op m’n laptop.

 4. Helemaal mee eens hiki,op die shop mode zitten we niet te wachten, we willen een fatsoenlijke patch.
  Krijgen we straks misschien ook nog reclame berichten van de store, als we het spel aan het spelen zijn, zou me niets verbazen, zoals een lichtkrant bijvoorbeeld.
  Trouwens ik vind dit wel een erg opdringerige manier van verkopen.
  bovendien is het erg arrogant van EA om ons als speler geen keuze te laten, ze stoppen het gewoon in de komende patch.
  Voor mij staat nu wel vast EA is een spelletjes fabriek, waar kwantiteit en geld genereren belangrijker is dan de kwaliteit.

  En wat die worldtool betreft dit is geen spelletje, weet waar je aan begint,en als je hier aan begint verdiep je dan even in de materie van het ontwerpen.

 5. Oeh jammer toch stiekem gehoopt dat hij uit zou zijn…
  Nou ja er staat wel duidelijk “December” dus ik verwacht begin kerstvakantie? Beter dat ze opschieten! 🙂

 6. Ik denk, en dat is juist positief bekeken, dat de tool nog niet komt, juist vanwege de problemen. Ze zijn eerst bezig die op te lossen en in een patch te zetten. Pas daarna komt de tool verwacht ik (of misschien tegelijk). Dus wees blij, dat we nog even moeten wachten op de tool.

 7. Maar ik vind het toch wel echt stom dat hij waarschijnlijk vandaag niet meer uitkomt. Ik ben best teleurgesteld, ik verheugde me enorm op create-a-world.. En ik vind dat ze gewoon duidelijk moeten zijn, want er gaan zo roddels, over en weer, wanneer hij uitkomt. Dat kunnen ze verwachten.
  En opzich als ze nog bezig zijn met verbeteren, dan kunnen ze het nog wel even geheim houden, en dan iets later het berichty plaatsen met “nu te downloaden”. Ze zijn gewoon niet zo slim bezig.

 8. Ik denk dat ze het Blizzard style doen (die lanceren het spel gewoon als het klaar is), En die Shop mode, ik denk dat we gewoon een nieuwe button krijgen. en als ze reclame maken dan doen ze dat via de TV in de sims of zo. of op een billboard zoals die staat op het kantoorgebouw.

 9. Het moet niet nog gekker worden, straks wordt het spel een soort bol.com postorder bedrijf.
  Aan mij zullen ze echter geen cent meer verdienen aan hun koopspullen.

 10. Jammer dat de wereld tool er nog niet is, maar als ze het uitstellen om hem beter te maken ben ik daar toch wel blij om. En wat de nieuwe patch betreft, top.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *