TSR (Workshop) Modeler Demo

https://youtu.be/CjLNhalL4bk

The TSR Workshop, developed by The Sims Resource, is moving in an all-new direction of simple 3D modelling. This will allow people to make simple mesh edits without worrying about plugins.

Meer informatie over de The Sims Resource Workshop (een tool om Custom Content te maken) vindt je in deze berichten op onze site.

3 reacties

  1. jaha, ik ben zeer benieuwd! Ben net begonnen van alles bijeen te vergaren om me te gaan verdiepen in kleding meshing. (ik ben al die minirokjes en haltertopjes zo meer dan zat). Maar op de site van TSR vond ik geen verdere info.

  2. JA ik ging bijna dood al die jaren zonde Mash ik weeet e rook niet zo veel van, want ik moet helemaal ”Milkshape, plus plugin,. die ik niet kan vinden plus Nog andere ”DUIZEND” programmas die ik niet begrijp !

    waaar kan ik ,t vinden..?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *