Gameliner’s review van Sims 3 Wereldavonturen

Vakantie houdt in dat je langer dan 2 dagen weg bent voor je plezier en de Sims 3: Wereldavonturen geeft je precies dat vakantiegevoel. Je zit niet meer in die oneindige sleur van opstaan-werk-eten-ontspanning-slapen. Je doet echt wat. De quests die je in de vreemde bestemmingen doet zijn leuk en uitdagend.

De Sims 3: Wereldavonturen is een geslaagde expansion (uitbreiding). Ik kan het alleen niet hebben dat dit waarschijnlijk de eerste expansion is van een stuk of 13 expansions. Daarbij komt ook dat je moet betalen, met echt geld, voor extra kleding. Zulke dingen kun je in mijn ogen niet maken naar je fans.

De Sims 3: Wereldavonturen (Add-On)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *