Nieuwe gratis downloads voor Sims 3 na nieuwste patch

Als je de nieuwe patch voor Sims 3 hebt geinstalleerd kun je in het spel zelf nu ook gaan winkelen op de Sims 3 Store en daar vindt je deze 2 nieuwe (gratis) downloads: een kapsel dus en een koffieapparaat.

Met dank aan Esther en simsmodel voor de tip.

[UPDATE]: het kapsel blijkt niet gratis te zijn maar 100 Simpoints te kosten. Dank voor de tip Jordoosims!

25 reacties

 1. Van het haar ben ik niet 100% zeker: de 2 screens circuleren al een een paar dagen op het internet bij illegale sites. Vandaar dat we er geen aandacht aan besteed hebben.

 2. dat haar is zo awful echt zo lelijk, alsof iemand dat zo willen hebbem xD
  maar ik download sowieso niks uit de store, maar waar zou dat eigenlijk staan dan???

  1. Ik had effe problemen met downloaden. wacht anders tot morgen dan weten we meer als mensen echt gaan spelen als je super-zeker wil zijn 😉

 3. Klaas, dan zou je als ik jou was eerst je spel updaten en dan de patch instaleren ;), maar ik heb nog niet gespeeld dus ik weet het niet

 4. dat is waar: lijkt een beetje op die prinses uit Star Wars: ik zou het daarom ook wel willen hebben. Misschien komt ie nog?

  edit: o niet gratis … grumbl

 5. Ik heb even gekeken maar het lukt me niet om me ingame aan te melden bij de Store om bijvoorbeeld de nieuwe koffiezetter op te halen. Ik probeer het morgen wel weer.

 6. Ik denk dat het daar nu megadruk is Hiki .. ik krijg bij het EA-forum ook al een proxy-fout .. overbelasting schat ik zo in.

 7. Ja ik wilde even op US forum kijken of Simguru’s al gereageerd hebben maar kom er ook niet op nu. Dan maar lekker hond uitlaten en tv kijken: morgen weer een dag hoor XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *