Sims 3 Store: 2 Kerst mutsen voor 48 euro

Als je nu op de Sims 3 Store 4000 Simpoints koopt (48 Euro) krijg je er deze Kerst mutsen bij!

Fantastisch: eindelijk een Kerst muts voor Sims 3 en dat voor maar 48 euro! Nu nog wachten op de Kerstboom die vast net zo goedkoop zal zijn!

Thanks EA,  jullie weten altijd precies wat trouwe Sims fans willen!

13 reacties

  1. Het hangt helemaal af van de toon waarop het gebracht en gelezen wordt. Zoals het hier staat lijkt het alsof je na die kerstmutsen niets meer kunt kopen. Dat is natuurlijk niet zo. Die mutsen blijven GRATIS en voor die 48 euro aan punten kun je andere spullen in de store kopen. Dus Edwin, die mutsen zijn goedkoper dan WA. Of je dit ook wilt doen bepaal je zelf. Ik doe het niet, want ik vind 48 euro in één keer teveel geld. En ja, ook ik vind, dat, als je in één keer zoveel geld in de store besteedt, daar wel iets meer tegenover had mogen staan, bijvoorbeeld ook nog een kerstboom. Maar de mutsen zijn echt gratis hoor.

  2. EA weet heel goed dat Kerst mutsen en een Kerst boom spullen zijn die veel Simmers graag willen hebben en ze spelen daar handig op in! Maar ja: lang leve internet zeg ik dan maar!

  3. Ik ben het eens met een van de vorige schrijvers, het is wel een groot bedrag ineens, ik koop veel in de ea store naar ik vindt die 24 euro wel te limiet. En het is ook maar een tijdelijk iets.
    Nee laat maar, wacht wel tot er niets leukers komt.

  4. Typisch een manier om mensen te stimuleren om toch eens in die store te duiken. EA kan die kerstmutsjes natuurlijk best missen hoor als mensen daar tegenover lekker hun geld gaan spenderen in de store.. tsja dan is een kerstmuts echt niets. Nee EA, voor mij geen kerstmutsjes en ook geen sims 3 store.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *