5 reacties

  1. Vind de filmpjes zowiezo prachtig gemaakt alleen hoe krijgen ze t voor elkaar om t op tekenfilm figuren te laten lijken? En ook ik vond t schiet gebeuren wel raar op t eind.

    1. Ik denk dat het downloads zijn zodat die Sims op Japanse cartoon figuren lijken. Ik ben er niet zo een liefhebber van: ik hou meer van ‘puur natuur’ Sims zonder teveel downloads. Maar dat is ook een kwestie van smaak. Als je dat soort downloads zoekt kun je altijd op ons forum vragen wie weet waar dat te vinden is: veel leuke leden die altijd wel willen helpen. https://forum.simsnieuws.nl/viewtopic.php?f=24&t=325

  2. Ik vind het erg indrukwekkend, er komen dan toch emotie’s bij je op.
    Maar zonder meer een prachtig filmpje. Het eind vond ik natuurlijk vreselijk maar het paste heel goed in het filmpje

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *