Sims 3 Wereldavonturen review op De Telegraaf site

De Sims 3 Wereldavonturen is, in vergelijking met de uitbreidingen die verschenen voor De Sims 2, veel meer missie- en verhaalgericht. Dat is eigenlijk ook vrij logisch. In De Sims 2 was je vooral aan huis gebonden en kreeg je via de uitbreidingen stukken van de stad erbij om dieren uit te laten, op stap te gaan of winkels te openen. In De Sims 3 heb je echter van begin af aan al de hele stad ter beschikking.

Voor wie nou eens iets anders met de sims wil doen dan alleen maar de stad verkennen op momenten dat ze even niet naar hun werk hoeven of tijdens werktijd het huis te verbouwen, gaat met De Sims 3 Wereldavonturen een wereld open. Het is alleen jammer dat het beperkt blijft tot drie landen. Er is eigenlijk zoveel leuks te bedenken, zoals een Afrikaanse safari. In dat opzicht voelt De Sims 3 Wereldavonturen een tikje mager aan. Maar Sims-fans kunnen het waarschijnlijk toch niet laten om ook deze uitbreiding aan te schaffen. De hardwerkende sims hebben per slot van rekening ook wel eens een vakantie verdiend.

| Review: De Sims 3 Wereldavonturen |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *