Je kunt gewoon niet zonder!

Nieuwe poll: Custom Content en de laatste patch

We hebben weer een nieuwe poll voor jullie en dit keer over Custom Content in Sims 3.

Niet alleen is Kyta weer begonnen met de Daily Finds voor Sims 3 maar binnenkort hebben we ook weer S3N Downloads voor onze forumleden.

En daarom zijn we benieuwd bij hoeveel Simmers downloads voor Sims 3 wel of niet werken sinds de laatste patch 1.8.

Hier de uitslag van onze vorige poll: iedereen bedankt voor het stemmen.

5 gedachtes over “Nieuwe poll: Custom Content en de laatste patch”

  1. Frian

    De store objecten die legaal zijn werken. De illegale niet. Als je de legale niet ziet, verwijder ze dan en installeer ze opnieuw eventueel via de EA store. Verder gebruik ik alleen de Sims3pack files en niet de package files. De laatste gaven bij mij problemen, blauwe lots enz. Hopelijk gaan jullie met je mooie CC ook Sims3pack files aanbieden.

  2. wimhuiskamp

    De tussenstand bekijkend is het dus ongeveer 50/50.En daar schrikik toch wel van. Ik dacht dat het aantal mensen zonder één enkel probleem (waartoe ik mezelf tot nu toe mag rekenen) toch wat groter zou zijn. Een serieus probleem.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>