Sims 3 Wereldavonturen review op Gamersnet

De Sims 3: Wereldavonturen is een sterke eerste uitbreiding, die beter is dan ik had verwacht. Het is geen verzameling nieuwe items, maar een verzameling van nieuwe, goed uitgewerkte spelelementen. Met name de tombes die je kunt verkennen zijn erg goed gedaan en voegen een flinke scheut RPG toe aan De Sims 3. Helemaal leuk wordt het uiteraard als je zelf aan de slag gaat met het bouwen van tombes en deze vervolgens via de online exchange uitwisselt met anderen. Maar je kunt uiteraard ook de tombes van anderen downloaden en toevoegen aan je spel, wat weer zorgt voor behoorlijk wat extra uitdaging. Fans van De Sims 3 blijken namelijk behoorlijk creatief te zijn als het aankomt op het bouwen van huizen en nieuwe tombes…

| De Sims 3: Wereldavonturen review |

1 reactie

  1. De hoeveelste recensie is dit nu al, waarin men laaiend enthousiast is over WA. En ik heb er nog geen enkele gezien waarin men het heeft over de problemen die dus blijkbaar ongeveer de helft van de spelers heeft. Zou het bij de recensenten dan allemaal probleemloos draaien? Of heeft EA invloed op de dingen die op papier gezet worden? Voor alle duidelijkheid: ik ben absoluut pro-EA en ben er van overtuigd, dat zij alles in het werk stellen om de problemen, die er echt zijn, zo snel mogelijk opgelost te krijgen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *