S3N’s downloads voor Sims 3: Living room set & Schilderijen

Zoals beloofd zouden er weer Sims 3 downloads komen gemaakt door het S3N team. Vandaag, zaterdag is namelijk onze vaste dag voor het online zetten van downloads, hebben Kyta en Zemm beide een nieuwe, leuke downloads gemaakt voor De Sims 3.

Deze set, de Talbo Living room, is gemaakt door Zemm en bestaat uit:

  • Een TV & bijbehorende tafel
  • Een speciaal vormgegeven lamp
  • Een salontafel & bijzettafel
  • Een stoel & bank

Kyta heeft hele mooie Vladimir Kush schilderijen gemaakt. Totaal zijn het 5 verschillende kunstwerken.

De bestanden uit Zemm’s set zijn allemaal Sims3Pack bestanden, die geen problemen op zouden moeten leveren met Wereldavonturen en de patches.  De schilderijen van Kyta zijn package bestanden. Hoe je die moet installeren kan je in deze tutorial teruglezen.

For our English guests: All the downloads we make are only available to members of our forum.

Making a forum account might be difficult if you do not speak Dutch (Dutch is a strange language). Therefore we made a guide on how to register yourself to our forum. Do not forget to change the board to English when you register. You can find that guide in this post.

Sims 3 Nieuws heeft nog meer eigen downloads: S3N DOWNLOADS.

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *