23 reacties

  1. Super hoor! Ik wil dat appartement in het centrum van Sunsetvalley wel!
    Ik hoop dat ze niet alleen high-tech meubels hebben trouwens.. 😉

  2. Het zijn pas de eerste screens: meer zullen wel volgen en hopelijk ook leuke video. Mijn Sims zijn wel toe aan iets nieuws al heb ik nu liever een werkende patch zodat al mijn Store spullen weer werken dan nieuwe screens en video’s.

  3. Het deed me denken aan Sunsetvalley, want da’s de enige stad waar ik mee speel. >.< Maar jammer dat er alleen moderne voorwerpen in zitten, ik zou wel wat meer alledaagse of retro voorwerpen willen. 😀

  4. het is wel sunset valley. De supermarkt. dan de theater en dan de boekenwinkel. en ik kan wel uren naar die 2 plaatjes kijken!

  5. Mooie screens. Ik loop echt helemaal warm voor dit pakket.
    (en dit is trouwens Sunset Valley. Je ziet die drie gebouwen. Helemaal aan de zijkant zie je het zwembad en dat huis kan misschien gebouwd zijn op de plaats van de bibliotheek)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *