Minibug plafond ventilator

De Banketventilator die nog niet zo lang gratis te downloaden is op de Sims 3 Store heeft een minibug: als je hem plaatst wordt er ook meteen een onzichtbare vloertegel geplaatst die een obstakel vormt in het pad dat je Sim loopt.

Plaats de Banketventilator dus zo dat hij nergens (op de vloer) in de weg zit voor je Sim als die rondloopt in het huis; bijvoorbeeld recht boven een tafel(tje). Het Sims 3 team is inmiddels op de hoogte van deze mini bug.

2 reacties

  1. Jullie moeten maar kijken of de ventilator ook boven een bank deze bug heeft: dit kan een Sim verhinderen om ‘op te schuiven’ als er een andere Sim bijkomt. Maar ik denk dat dat wel goed gaat.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *