De Sims 3 – Gids over Sims baby’s

Zoals Sims fans weten kunnen je Sims in het spel baby’s met elkaar maken. Deze optie is waarschijnlijk één van de weinige die altijd is terug gekeerd, wat moet je tenslotte zonder nieuwe generaties?

In deze gids zal ik uitleggen hoe het allemaal in zijn werking gaat. Sommige weetjes zullen de meeste spelers wel weten, maar vergis je niet dat er elke dag ook nieuwe spelers bij komen.

Dus lees de gids goed door voor het geval je toch een weetje overslaat die ook een ervaren speler nog niet wist. Veel lees plezier!

| S3N’s gids over Sims baby’s |

16 reacties

 1. Dankjewel PAtricia!

  Goed en duidelijk verhaal! Ik ben er nog niet aan toe gekomen om dat te proberen dus de info komt ruim optijd.

  Ik had wel nog een vraagje over zwanger en werk.
  Als je Sim zwanger is, is het dan beter of verstandig om de moeder op te laten houden met werken of krijgen ze in De Sims ook zwangersschapsverlof? 😛

  1. Ze krijgt verlof elke levensfase t/m peuter maar meestal is dat net te kort: de moeder kan dan gewoon effe 1 of 2 dagen niet naar haar werk gaan, niet best voor de carriere maar ja. Of laat de partner dan thuis blijven.

 2. Hoi ff tip voor kans op drieling;
  Kijk tegelijkertijd als je sims net zwanger is naar kinder tv en zet in de zelfde ruimte de radio aan op kindermuziek. Ik gebruikte ook de vruchtbaarbehandeling soms ,maar kreeg ook een drieling zonder die behandeling.(maar wel met kindertv en kindermuziek tegelijk te kijken/luisteren) Het valt te proberen dus.

 3. Hiki kijk je wel uit voor je t weet zit je met 6 gillende baby’s Hahaha

 4. Ik vind baby’s te veel werk. Peuters zijn wel leuk, ook veel werk, maar die kunnen zichzelf nog vermaken…

 5. die gewone taart? Ja dus dan kun je de baby laten opgroeien wanneer je wil. bij inferno taart moet ik denken aan een taart waarmee je Sims door vuur vermoord …. 🙁

 6. nee de inferno verjaardag taart is die je in de winkel kunt kopen.
  peuters en hoger kunnen daardoor gelijk naar de volgende levensvase
  maar ik weet niet of het bij babys werkt (aleen de kaarsjes branden)

 7. die taart staat ook bij de spullen voor buiten. ik gebruik die taart altijd: mijn Sims groeien nooit spontaan / uit zichzelf op. Maar wel op de dag dat ze zouden moeten opgroeien. Maar mijn Sims houden van taart eten dus … als je op de taart klikt kun je kiezen wie moet opgroeien. Als je dan op de naam van de baby klikt draagt de moeder of de vader de baby naar de taart.

Reacties zijn gesloten.