9 reacties

    1. Maar op je desktop vindt ik een simpel icoontje wel mooi: is ook niet echt belangrijk. Dat Luxe straks werkt (ahum) en de kwaliteit van de spullen zijn belangrijker vindt ik.

  1. Dit is trouwens niet het desktop icoon neem ik naam? Die zijn namelijk voor het basisspel en WA vierkant. En inderdaad, dit straalt weinig luxe uit vind ik 🙁 Maargoed, het gaat niet om de buitenkant (het icoontje) maar om de binnenkant (de items in het spel ^^)

  2. Dat zou goed kunnen dat het geen desktop icoon is: die van het spel en uitbreidingen zijn vierkant en van tools weer rond. We zullen het donderdag (of eerder) wel zien 😉

  3. heei,
    ik had het spel al een keer eerder geïnstalleerd, maar toen is de computer kapot gegaan. toen de computer weer gemaakt was installeerde ik hem meteen opnieuw. ik dacht dat ik gewoon weer met mijn account verder zou kunnen maar dat kon dus niet. ik kon ook geen nieuw account maken. wat moet ik nu doen’???

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *