Sims 3 Luxe nu ook te verkrijgen op de EA Store

Niet alleen winkels zijn begonnen met het verkopen van het eerste accessoire pakket voor Sims 3 ook de EA Store heeft nu Sims 3 Luxe als digitale download online gezet:

| Sims 3 Luxe op de EA Store |

Sims 3: Sim Creëren is nog niet beschikbaar. Met dank aan tessiegril voor de tip!

18 reacties

  1. Ja het is een noodpatch, maar als je de patchnotes leest staat daar ook het volgende in: [b]Luxe Accessoires – Deze update is vereist om de digitale downloadversie van De Sims 3 Luxe Accessoires te kunnen spelen.[/b] Dus let daar even op.

  2. Ik denk dat het zo gepland was: de patch is er niet alleen voor mensen die Sims 3 Luxe gaan kopen: de patch is er volgens mij voor iedereen.

    Over bewerken reacties: er zijn plannen om wat aanpassingen te maken: bijvoorbeeld dat je ook op smileys kan klikken en toevoegen. Maar wanneer dat wordt doorgeveord weten we nog niet. 😉

  3. Ja Hiki, zoiets zal het zijn. Als je Luxe niet hebt, kun je er voor kiezen deze patch wel of niet te draaien. Wanneer je de digitale download van Luxe hebt, dan MOET je deze patch draaien.

  4. Dat vindt ik zo verwarrend eraan: ze kunnen beter even goed uitleggen (een paar zinnen extra toevoegen) wie nu wel of niet de patch nodig heeft. Je moet echt zo goed lezen en dan nog.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *