Tweede Sims 10 jaar download set staat online

De Sims Verjaardag – De Sims slaan terug

Hoeveel tosti’s heb jij gebakken? Waard de geest van Mevrouw Rimpelbil rond op je bowlingbaan?

2 items zijn gratis.

10 reacties

  1. Dat is gewoon een link naar een plaatje, Cindy. Dat heeft niets te maken met het bestand op zich. Dat is misschien wel het meest voorkomende ongelukje bij het maken van internetpagina’s: even een linkje naar een plaatje net niet helemaal goed neerzetten.

  2. Misschien een aanwijzing, die tosti heeft iets te maken met de tosti wens in ´De Sims 2 Vrije Tijd´ en een bowlen is voor je vrije tijd (lees beschrijving flamingo), en de tweede uitbreiding gaat misschien toch over Hobby’s, ik zeg het maar ;)!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *