Nieuwe sets op de Sims 3 Store

De Sims 3 Store heeft weer nieuwe sets: ze zijn meteen ook in de uitverkoop gezet tot 14 februari. Er zijn 2 sets: Ik LOVE de jaren vijftig (De Gefrituurde Starterkit van Snackbar Hoddes en De Rebel set samen, deze 2 sets zijn ook apart te koop) en de Bahhaus set.

Ik LOVE de jaren vijftig (De Gefrituurde Starterkit van Snackbar Hoddes en De Rebel set samen!!!)

Scheur weg met gierende banden om te kijken wat helemaal hip is! Kook thuis je favoriete restaurantmaaltijden alsof het niets is.

23 items zijn bijgevoegd in deze set: 1000 / 900 Simpoints

Deze set bevat voorwerpen uit de volgende sets:

De Gefrituurde Starterkit van Snackbar Hoddes

Misschien komt het door het aroma dat eromheen hangt, of door de heerlijke gefrituurde restjes die eraan vast kleven. Hoe dan ook, niemand kan ontkennen dat dit een heerlijk comfortabele eetkamerset is.

11 items zijn bijgevoegd in deze set: 600 / 550 Simpoints

De Rebel

Of je nou rustig door de stad wilt rijden in je auto, of de hele nacht wilt rock and rollen, het kledingmerk ‘De Rebel’ heeft de perfecte kapsels en kleding.

12 items zijn bijgevoegd in deze set: 800 / 700 Simpoints

BahHaus

Geef de rest van de designers het nakijken en bouw vernieuwende gebouwen vol licht, kracht en flexibiliteit. BahHaus is zo vernieuwend dat je hen bijna niet bij kunt houden. Trek je renschoenen maar vast aan.

21 items zijn bijgevoegd in deze set: 1300 / 1250 Simpoints

Met dank aan Claudia voor de tip.

11 reacties

  1. Die BahHaus set ziet er goed uit. Even vraagje aan Hiki: Zijn ze ook mooi ingame als je dat nog gaat bekijken? Anders koop ik het niet namelijk 😉

  2. Ja ze zijn erg mooi: ramen verschillende grotes en breedtes en sommige zitten hoog op de muur en de andere laag: echt de moeite waard. Deuren zien er ook goed uit en de garagadeur ook. De moeite waard om te kopen dus en net heel anders dan de Luxe ramen: deze zijn nog strakker. 😉

  3. Alleen ik vind het vrij lui van de Sims dat ze alles gewoon hebben overgekopiërt van de Sims 2 naar de Sims 3 toe, ¬¬. Van de jaren 50 spullen natuurlijk. En sorry voor de dubbel post!!

    1. Denk dat ze toen ook erg populair waren dus EA dacht: ook maar maken voor Sims 3? Ik heb wel de spullen niet de kleding van de jaren 50: geef mij maar de BahHaus set!!!

  4. dat kunnen ze wel kopiëren ,maar de piano en bubbeltjesbad niet…misschien tijd voor een petitie? 😉
    hmmm…de Bahhaus is eigelijk ook wel leuk, toch net iets verder terug in de tijd, ook al lijkt het supermodern 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *