Fat Boy’s Sims 3 stoelen

EA heeft aangekondigt dat tijdens de Olympische winterspelen in Vancouver enkele Sims 3 Fat Boy’s stoelen neer gezet worden. En, terwijl je er lekker in relaxed, kun je ook nog eens Sims 3: Sim Creëren uittesten.

Dit zijn nieuwe (opblaasbare?) stoelen die in Amerika binnenkort ook te koop zullen zijn. Ik ken deze stoelen helemaal niet maar ze zien er wel comfortabel uit, ben alleen bang dat ze erg veel ruimte innemen.

| Simprograms: EA to bring Fatboy Sims 3 Chairs |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

11 reacties

  1. Ik wil al heel lang een fatboy, maar ik vind ze ietsje te duur :P. Volgens mij zijn ze gemiddeld tussen de 200 en 250 euro, ligt er natuurlijk ook aal welk model je heb. Maar ze zitten héél lekker, je kan er lekker in hangen.

  2. Volgens mij zijn dat de zelfde dingen als die het Eindhovensdagblad ooit weggaf als je er een vond en er voor 1 uur smiddags TOT 1 uur smiddags op ging zitten 😛

  3. Hahaaha Xd ik zie het al helemaal voor me: Helemaal dubbelgevouwen, dagenlang wachtend tot de buren komen kijken waar Hiki toch blijft XD. Dat zou toch wat zijn haha

  4. XD ik denk dat zo’n fatboy in nood vast wel werkt als toilet XD Ik denk dat je het zelf ook niet dagenlang ophoudt…. hmm het wordt wel wat viezig nu

  5. Fatboy’s zijn echt relaxed. Wij hebben er hier thuis 1, maar die is half kapot ondertussen. Maar ze zitten echt erg lekker. Het is trouwens geen opblaasbaar kussen Hiki.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *