Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Fat Boy’s Sims 3 stoelen

EA heeft aangekondigt dat tijdens de Olympische winterspelen in Vancouver enkele Sims 3 Fat Boy’s stoelen neer gezet worden. En, terwijl je er lekker in relaxed, kun je ook nog eens Sims 3: Sim Creëren uittesten.

Dit zijn nieuwe (opblaasbare?) stoelen die in Amerika binnenkort ook te koop zullen zijn. Ik ken deze stoelen helemaal niet maar ze zien er wel comfortabel uit, ben alleen bang dat ze erg veel ruimte innemen.

| Simprograms: EA to bring Fatboy Sims 3 Chairs |

11 gedachtes over “Fat Boy’s Sims 3 stoelen”

  1. claudia

    Ik wil al heel lang een fatboy, maar ik vind ze ietsje te duur :P. Volgens mij zijn ze gemiddeld tussen de 200 en 250 euro, ligt er natuurlijk ook aal welk model je heb. Maar ze zitten héél lekker, je kan er lekker in hangen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>