Sims 3: Spellbound gerucht [UPDATED: fake]

Er is een nieuw gerucht over een andere nieuwe uitbreiding voor Sims 3 namelijk Spellbound. SimsPlanet2 heeft ‘ergens’ een screen gevonden maar geeft verder geen enkele bron waar deze screen vandaan komt.

Omdat er geen enkele bron wordt gegeven kan het het knip en knutsel werk van een Simfan zijn en dus kunnen we dit niet echt serieus nemen. Dit in tegenstelling tot Sims 3: Hobby en Professions, het is nu wel vrij zeker dat dit de tweede uitbreiding voor Sims 3 wordt.

| ‘The Sims 3 Spellbound’ gerucht over komende uitbreiding |

[UPDATE] SP2 geeft inmiddels nu ook zelf aan dat de hoes fake is … Bovendien heeft Brica Sims een pagina gevonden op de Sims 2 site van een Simsfan die Sims 3: Spellbound verzonnen had als 1 van de uitbreidingen die er ooit zou moeten komen:

The Sims 3: SpellBound

“Your Sims now have magical powers and can impact their world through magic. Your supernatural Sims will have access to a whole separate Magical Community with meetings, get-togethers, and special holidays. Your Sims may inherit their magical powers or have to study to learn their spells. Learn how to recognize other magical Sims and enjoy the magical creatures that now populate your Sim’s world, like the unicorn.”

19 reacties

 1. Voor EA iets bekend maakt zijn er meestal winkels die een nieuwe game al online zetten. Zo gaat het al jaren en altijd loopt het hetzelfde dus als meerdere winkels (internationaal) iets melden is er grote kans dat het wel klopt. En zij (winkels enzo) weten meestal eerder dan wij wat er komt: EA laat ze erg ruim van te voren weten wat ze gaan uitbrengen zodat ze hun inkopen kunnen gaan plannen. Die lijst met releases is ‘vertrouwelijk’ maar er is altijd wel een site die ‘lekt’.

 2. Oké. Niets dat ik wat tegen magie heb ofso.. maar… Ik vind het niet een idiale uitbreidingspakket. Het lijkt me zo… Onrealistisch. Maar gelukkig hoef ik er nog niet over te discuseren, aangezien hij er toch niet komt (zoals het nou lijkt).

 3. mmmmm..de sims zijn op veel punten onrealistisch…en wat is echt en wat niet ;-), zo kun je blijven filosiferen. Er zit op bepaalde punten al wel een soort van magie in sims 3, dus eigelijk zijn ze al wel een beetje op de goede weg…de bijl van Pangu, kalm transport..vliegensvlug omkleden enz, doe ik ze niet na hoor hehe.
  Jammer dat het niet waar is, had hem zeker gekocht 😉
  Abracadabra (sims 1) was ook mijn favoriet.

 4. Knap gemaakt die hoes.
  Gelukkkig dat het een gerucht is. Ik zou dus liever eerst hobbies en werk willen. Als er een vorm van gaan het maken in zit ben ik helemaal blij!

 5. ik hou van magie en dat soort spul maar als je in hobbies en werk je eigen winkel kunt maken of tenminste een hoop rabbits holes weg zijn ben ik ook blij (zelfs gebeurt dat niet ik koop het toch ik ben hopeloos)

 6. Ik zou het ook geweldig vinden als er iets met de sims gaan het maken in voorkomt. Zelf zag ik tog liever iets met seizoenen of huisdieren verschijnen. maar wie weet komt dat ooit nog wel. Ik hoop het tenminste. Maar is er nog wat bekend wanneer die uitkomt??:$

 7. Uitbreidingen voor Sims 2 kwamen om de 6 maanden. Tot nu toe is dat ook met Sims 3 gebeurt al hebben we alleen WA nog maar gehad. Bart Smit zei over Hobbies ook al 4 juni en dat zou goed kunnen kloppen: precies 1 jaar na Sims 3 en 6 maanden na WA.

 8. heb de grote cover op een andere site gezien
  maar toch best petje af hoor voor de maker van die cover
  erg mooi gedaan

  ook is er weer een tweede fake cover tezien

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *