Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Ambities, De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Sims 3: Hobbies en Professions wordt Sims 3: Ambities

April 2010: dit is een oud bericht.
Wil je het laatste nieuws over De Sims 3 Ambties weten ga dan naar ons De Sims 3: Ambities (EP2) pagina of De Sims 3: Ambities (EP2) forum.

Het gerucht over de tweede uitbreiding voor Sims 3 wordt steeds sterker. Een van onze teamleden heeft met eigen ogen een release lijst (een plastic mapje met daarin uitgeprinte lijsten) gezien van games die de komende tijd gereleased gaan worden.

De bron is zeer betrouwbaar (eigenaar van winkel waar games verkocht worden) en diezelfde bron heeft ten tijde van Sims 2 ook al release lijsten laten zien die klopte.

Op die lijst staat nu Sims 3: Ambities (Sims 3: Ambitions stond er – we hebben het meteen maar even vertaald) met een releasedatum voor 4 Juni 2010. Onze bron drukte ons op het hart dat deze lijsten altijd onder voorbehoud zijn!

Dit is uiteraard de Sims 3: Hobbies en Professions uitbreiding die nu schijnbaar een andere naam heeft gekregen. We houden jullie op de hoogte als er meer nieuws komt over deze tweede uitbreiding voor Sims 3.

61 gedachtes over “Sims 3: Hobbies en Professions wordt Sims 3: Ambities”

 1. Spiderlady13

  yeah..vampieren hehe…heb er overigens net eentje gemaakt…zie m’n sims 3 site 😉 http://www.thesims3.com/mypage/ArachnaNox
  promoot, promoot…deze kan echter wel tegen zonlicht en is gek op limoentaart haha!
  nee ff serieus, ben echt benieuwt naar wat ze in de vrede met Ambitieus bedoelen, gebruik die eigenschap zelden, vind het niks. En idd wanneer laten ze eens iets doorschemeren bij EA?

 2. Klaas

  Het is wel slim als ze rabbitholes weg en gaan het maken in de zelfde game doen. Het heeft eigenlijk dezelfde gameplay. De bristo binnen is hetzelfde dan als je eigen… Ook de winkels!
  Wat denken jullie?

 3. Rudy

  Ik denk niet dat de rabbitholes weggaan guys, dan moeten ze in de game engine toch een hoop veranderen.. Ik denk dat het een soort van ‘van hobby’s je beroep maken’ uitbreiding wordt.. Niet mijn eerste keus, behalve als het een superstar karakter heeft. Ook wil ik graag seizoenen maarja die komen vast nog wel.

 4. astebest

  eigenlijk snap ik niet dat ze nog iets met hobbys gaan doen iedere eigenschap is eigenlijk al een hobby opzig dus hopelijk meer aan de proffesions (wat beroepen betekend)dus een eigen bedrijf of de rabbitholes weg en idd een servo erbij zou ook wel leuk zijn

 5. Cindy

  ben ik nu de eniste hier die niet op deze uitbreiding zit tewachten
  had echt veel liever iets met seizoenen of dieren gehad
  dat mis ik echt het meeste uit de sims
  en hoop dat de tuinman ook weer terug kom
  want mn rijke sims missen hem wel en zijn het bue om alles zelf temoeten doen in de tuin
  butler is ook welkom
  lol

 6. Spiderlady13

  eigenlijk weet nog niemand echt wat er in deze uitbreiding zit, kan dus nog helemaal geen mening geven over het wel of niet leuk vinden van deze uitbreiding. Kan alleen maar reageren op het woord Ambitieus en die eigenschap gebruik ik bijna nooit ;-)… maar ik hoop dat het iets is met magie! maar magie en ambitie? hmmm…hehe..

 7. Spiderlady13

  Misschien komt er nu een officiële lerarenbaan, heb nu de onofficiële van MTS 😉 Maar die is half in het Engels, half NL lol!
  hex hex! kijk overigens erg uit naar magie, kan ik weer een nieuwe Severus maken hehe, zet ik hem meteen voor de klas haha!!

 8. hiki

  Was er niet ooit een banen tool (hack) waar je zelf banen mee kon maken, ik weet niet meer of het voor Sims 1 of Sims 2 was. Zoiets zou ook wel leuk zijn: zelf alles bepalen: loon, werktijden, wat je moet doen voor volgende promotie etc etc.

 9. ElenniaSim

  @Cindy Nee hoor, ik zit ook met smart te wachten op huisdieren en seizoenen. In S2 kon ik heerlijk met de sim-kat laten spelen nadat ze lekker in het zonnetje hadden gezeten. Mis ik enórm! Huisdieren maken het (sim)leven leuker tenslotte 🙂

 10. bezoeker

  Ik heb gelezen (op het forum van de officiele site) dat sommigen graag een uitbreiding willen met boerderijdieren!!
  Dat is nou iets waar ik echt geen zin in heb. Huisdieren zoals een hond, kat of knaagdier lijken me wel leuk, maar om nou een paard of een koe te verzorgen, daar heb ik nou net geen zin in.
  Lijkt me trouwens ook sterk dat EA zoiets gaat maken, omdat over het algemeen vooral jongere kinderen tot een jaar of 12 dat leuk vinden, en dan vooral meisjes (maar jongens vast ook;)). De groep met belangstellenden is dus tamelijk klein, terwijl Ambities of Wereldavconturen een veel grotere groep aanspreekt.

  Heb trouwens Ambities sinds de release datum, en ben er erg tevreden mee! Ik heb nog niet alles uitgeprobeerd, doe alles gewoon op mijn gemakje een voor een, maar wat ik heb gezien is echt leuk! (ook al is dat nog niet veel)

  Nou, groeten van een bezoeker

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>