Sims 3: Hobbies en Professions wordt Sims 3: Ambities

April 2010: dit is een oud bericht.
Wil je het laatste nieuws over De Sims 3 Ambties weten ga dan naar ons De Sims 3: Ambities (EP2) pagina of De Sims 3: Ambities (EP2) forum.

Het gerucht over de tweede uitbreiding voor Sims 3 wordt steeds sterker. Een van onze teamleden heeft met eigen ogen een release lijst (een plastic mapje met daarin uitgeprinte lijsten) gezien van games die de komende tijd gereleased gaan worden.

De bron is zeer betrouwbaar (eigenaar van winkel waar games verkocht worden) en diezelfde bron heeft ten tijde van Sims 2 ook al release lijsten laten zien die klopte.

Op die lijst staat nu Sims 3: Ambities (Sims 3: Ambitions stond er – we hebben het meteen maar even vertaald) met een releasedatum voor 4 Juni 2010. Onze bron drukte ons op het hart dat deze lijsten altijd onder voorbehoud zijn!

Dit is uiteraard de Sims 3: Hobbies en Professions uitbreiding die nu schijnbaar een andere naam heeft gekregen. We houden jullie op de hoogte als er meer nieuws komt over deze tweede uitbreiding voor Sims 3.

61 reacties

 1. ja er was inderdaad een eigenschap met de naam ambitieus (best irritant ze hebben steeds dat ze vooruit willen komen en dat heeft een negatiefe invloed op hun humeur). en ik wil ook wel eens weten waneer ze het benkend maken

 2. ik heb een vraag ik krijg geen codebalk meer als ik shift ctrl c in druk dan krijg ik een camera of dat ik een foto ga maken hoe krijg ik voor elkaar dat ik weer codes in kan voeren..?

 3. zal wel aan je toetsenbord liggen: probeer eens de andere shift ctrl toetsen aan de rechterkant van je toetsenbord (als die er zitten tenminste)

  1. c is screen maken, shift c is foto maken als je sim een camera in zijn inventaris heeft en shift ctrl c (alle drie tegelijk) is openen cheat venster.

 4. Ik hoop echt dat iets van een eigen bedrijf weer mogelijk is, wat zou ik dat leuk vinden! 😀 Even wachten tot een officiële aankondiging dan maar..

  1. linske99 zou je nu verder je vragen over cheats op ons forum willen stellen of bij een post over cheats en niet in deze post? Thanks

 5. yeah..vampieren hehe…heb er overigens net eentje gemaakt…zie m’n sims 3 site 😉 http://www.thesims3.com/mypage/ArachnaNox
  promoot, promoot…deze kan echter wel tegen zonlicht en is gek op limoentaart haha!
  nee ff serieus, ben echt benieuwt naar wat ze in de vrede met Ambitieus bedoelen, gebruik die eigenschap zelden, vind het niks. En idd wanneer laten ze eens iets doorschemeren bij EA?

 6. Het is wel slim als ze rabbitholes weg en gaan het maken in de zelfde game doen. Het heeft eigenlijk dezelfde gameplay. De bristo binnen is hetzelfde dan als je eigen… Ook de winkels!
  Wat denken jullie?

 7. Ik denk niet dat de rabbitholes weggaan guys, dan moeten ze in de game engine toch een hoop veranderen.. Ik denk dat het een soort van ‘van hobby’s je beroep maken’ uitbreiding wordt.. Niet mijn eerste keus, behalve als het een superstar karakter heeft. Ook wil ik graag seizoenen maarja die komen vast nog wel.

 8. eigenlijk snap ik niet dat ze nog iets met hobbys gaan doen iedere eigenschap is eigenlijk al een hobby opzig dus hopelijk meer aan de proffesions (wat beroepen betekend)dus een eigen bedrijf of de rabbitholes weg en idd een servo erbij zou ook wel leuk zijn

 9. ben ik nu de eniste hier die niet op deze uitbreiding zit tewachten
  had echt veel liever iets met seizoenen of dieren gehad
  dat mis ik echt het meeste uit de sims
  en hoop dat de tuinman ook weer terug kom
  want mn rijke sims missen hem wel en zijn het bue om alles zelf temoeten doen in de tuin
  butler is ook welkom
  lol

 10. wij zitten eigenlijk allemaal wel te w8en op seizoenen en/of huisdieren maar dit lijkt mij ook leuk (weet niet of het voor iedereen geld) en idd butler of servo ze zijn allebij welkom

 11. eigenlijk weet nog niemand echt wat er in deze uitbreiding zit, kan dus nog helemaal geen mening geven over het wel of niet leuk vinden van deze uitbreiding. Kan alleen maar reageren op het woord Ambitieus en die eigenschap gebruik ik bijna nooit ;-)… maar ik hoop dat het iets is met magie! maar magie en ambitie? hmmm…hehe..

 12. Misschien komt er nu een officiële lerarenbaan, heb nu de onofficiële van MTS 😉 Maar die is half in het Engels, half NL lol!
  hex hex! kijk overigens erg uit naar magie, kan ik weer een nieuwe Severus maken hehe, zet ik hem meteen voor de klas haha!!

 13. Was er niet ooit een banen tool (hack) waar je zelf banen mee kon maken, ik weet niet meer of het voor Sims 1 of Sims 2 was. Zoiets zou ook wel leuk zijn: zelf alles bepalen: loon, werktijden, wat je moet doen voor volgende promotie etc etc.

 14. hmmm.. die heb ik persoonlijk nooit uitgeprobeerd, jammer, had de meest gekke hacks/mods in de sims 2, soms liep het spel hierdoor vast, maar het spel werd er wel leuker door hehe

 15. @Cindy Nee hoor, ik zit ook met smart te wachten op huisdieren en seizoenen. In S2 kon ik heerlijk met de sim-kat laten spelen nadat ze lekker in het zonnetje hadden gezeten. Mis ik enórm! Huisdieren maken het (sim)leven leuker tenslotte 🙂

 16. Lijkt me echt awesome. Eindelijk eens beroepen waarbij je zelf ziet en kiest wat ze doen. Trailer ziet er ook súper uit! Ben nu al aan het aftellen. Nog een maand!

 17. Ik heb gelezen (op het forum van de officiele site) dat sommigen graag een uitbreiding willen met boerderijdieren!!
  Dat is nou iets waar ik echt geen zin in heb. Huisdieren zoals een hond, kat of knaagdier lijken me wel leuk, maar om nou een paard of een koe te verzorgen, daar heb ik nou net geen zin in.
  Lijkt me trouwens ook sterk dat EA zoiets gaat maken, omdat over het algemeen vooral jongere kinderen tot een jaar of 12 dat leuk vinden, en dan vooral meisjes (maar jongens vast ook;)). De groep met belangstellenden is dus tamelijk klein, terwijl Ambities of Wereldavconturen een veel grotere groep aanspreekt.

  Heb trouwens Ambities sinds de release datum, en ben er erg tevreden mee! Ik heb nog niet alles uitgeprobeerd, doe alles gewoon op mijn gemakje een voor een, maar wat ik heb gezien is echt leuk! (ook al is dat nog niet veel)

  Nou, groeten van een bezoeker

 18. @abc-girl: Sorry, ging helemaal op in mn eigen verhaal dat ik jouw vraag ben vergeten!

  Sims 3 Ambities is dus op 4 juni uitgekomen (dacht ik)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *