De Sims 3 Machinima: ‘Emperor of Evil Nexus’ – Part 1 en 2 van SSMusicProductions (SIFF)

De komende dagen zullen, naast de gebruikelijke nieuwtjes zoals jullie die gewend zijn, extra veel Sims 3 Machinima’s online gezet worden. Het Sims International Film Festival staat op het punt te beginnen en er zullen een flink aantal inzendingen voor SIFF online komen waar wij aandacht aan gaan besteden.

Hier alvast de eerste 2: ‘Emperor of Evil Nexus’ van SSMusicProductions: het 2e deel vindt je na de (meer lezen …)

Meer over dit festival vindt je op onze site:

| Sims International Film Festival berichten op S3N |

Wil je meer machinima’s kijken? Gebruik dan onze Machinima Tag.

3 reacties

  1. Ghehe, wat een super mooi filmpje. Echt mooi gemaakt. Ik geloof dat dit de beste machinima filmpje is van alles! Ik vind die zwaarden en die geweren van die kerel achter op zijn rug eigenlijk wel super mooi.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *