Culling Script in werking gezet op Sims 3 Uitwisseling

Het lijkt erop dat het Culling Systeem dat niet populaire downloads van je eigen Mijn Pagina weghaalt in werking is gezet.

Zelf mis ik nu een aantal spullen die ik geupload had maar gelukkig valt het aantal Downloads en Aanbevelingen die je moet hebben om je spullen niet kwijt te raken mee. Er gingen wat geruchten op de officiële forums dat je minimaal 30 Downloads of Aanbevelingen moest hebben maar het laagste aantal Downloads bij sommige van mijn spullen is 8 en het laagste aantal Aanbevelingen is 4. Alles onder dat aantal is van de Mijn Pagina weggehaald.

Wat mij wel opvalt is dat ook een Sim die ik een aantal dagen geleden heb gemaakt nu al gedelete is dus waarom er sprake was van ‘na 2 weken verdwijnen je spullen pas’ weet ik ook niet. Maar dat kan natuurlijk ook een van de vele bugs zijn die de officiële sites teisteren.

Zie verder ook deze berichten op onze site.

| Culling Script berichten op S3N |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

20 reacties

 1. Als, en ik zeg dus nadrukkelijk als, het bij mij al is doorgevoerd is de laagste die bij mij nog wel aanwezig is 6 downloads en 3 aanbevelingen is. En de sim die ik als avatar gebruik is zelfs met 3 om 3 nog aanwezig. Misschien dat ze de sim die je avatar is dus ook ontzien 🙂

 2. idd
  maar het was toch dat het weg zou gaan als het niet genoeg aanbevelingen EN/OF downloads had en je sim heeft wel wat aanbevelingen en blijft f=die dus staan 😉 denk ik xD

 3. Mijn huis heeft nog maar 3 downloads en geen aanbevelingen(veel hé 😀 ) en dat huis staat al een tijdje op de uitwisseling(in ieder geval meer dan 2 weken). Verder heb ik geen missende creaties.
  Maar misschien doen ze alles instappen. Ik kan me ook niet voorstellen dat ze alles in één keer verwijderen.

 4. Sorry maar ik vind dit niet echt euh… acceptabel. Ik vind het echt irritant. Weg al mijn geuploadde spullen. :S

 5. Ow gelukkig toch niet! Alleen mijn openbare kavel ”t parkje voor gewervelden en ongewervelden’ is er af gehaald. Toch wel een grote schande. Daar stond de tutorial van die brug in. 😛

 6. hmm.ben nog niets kwijt, zijn zeker nog niet langs geweest. heb genoeg downloadjes, die wat mij betreft ook wel weg mogen, als zij het doen scheelt het mij weer hehe..De rest wat ik graag wil houden heb ik snel weer even gedownload voor in m’n eigen spel.

 7. ik heb, gelukkig nog al mijn dingetjes op me pagina staan, ik verwacht ook niet dat ze er af gehaald worden xD behalve al mijn huizen dan xD maar ik vrees niet voor al mijn simmetjes 😀

 8. Er klopt dus echt niks van wat EA doet.Ik heb dingen staan die nog nooit zijn opgehaald door iemand en die staan er nog.En ik zie op de site van EA dat sommige ook hun gebruikers avater kwijt zijn.

 9. Wat ik nog kan bedenken is dat ze als eerste een creaties-aanbevelingen factor voor jou als creator bepalen. Die is bij mij best wel goed: 41 creaties – 329 aanbevelingen. Dat is een gemiddelde van 8 aanbevelingen. En als dat het geval is, dat ze je dan helemaal met rust laten … anders kan ik niet verklaren dat ik alles nog heb.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *