24 reacties

 1. Ik ben al een klein beetje verliefd: ik hield echt van die Servo robot uit Sims 2. Echt te gek dat die terug komt! Kom maar op met die info en screens en video’s! Mijn dag kan niet meer stuk! 😛

 2. OEHHH GHOSTBUSTERS *zit gelijk met liedje in haar hoofd* en een nieuw kapsel op het hoofd van die ghostbuster vrouw 😀 En volgens mij ook op het hoofd van die man die dat ijsbeeld maakt 😀 En NATUURLIJK EEN ROBOT 😛

 3. Een fantasiewereld erbij…………
  Toch zit ik meer te wachten op het moment dat de eerste huisdieren weer komen in Sims 3.

 4. Die robot is toch al te downloaden voor sims 3? Laatst bijde daily finds zien staan dacht ik…ik heb m in ieder geval gezien! (MTS volgens mij?)

 5. Of er wordt op alle simsverwante sites naar elkaar gekeken en klakkeloos overgenomen wat er staat………….of het komt echt! Maar goed er moet toch in juni wel IETS nieuws komen lijkt me zo….want ja over het algemeen zit er toch best wel een soort van systeem in het uitkomen van uitbreidingen/extra’s
  En ja ik had zelf ook liever gezien dat huisdieren er kwam als volgende uitbreiding………bedoel werken is ook zo saai 😛

 6. Ik vind die hoes toch maar apart. Dit is gewoon een knutsel werkje. Ziet er niet mooi uit. Maar de screens zien er wel goed uit!

  @hiki (zo’n beetje helemaal boven aan):
  Ik denk niet dat er veel video’s komen. Kijk maar naar sims3 wa. Haast geen filmpje van te bekennen. Ja oké, drie. Hopelijk geeft IGN snel filmpjes uit. Daar krijg je vaak ook meer te zien. We’ll see!

 7. Laat EA vanavond meer informatie geven! Laat EA bekennen dat dat de officïele nieuwe 2de uitbreiding is (al weten we dat dat zo is). Please! *beginbegin*

 8. ik vind servo nu teveel op een droid lijken
  das wel jammer
  en die motor zag ik ook staan ja dat is wel stoer
  en dat je geesten kan gaan vangen lijkt me ook super leuk

 9. maarja eerste screens zeggen niet veel vind ik
  had ik bij wereld avonturen ook
  dus het wachten is op meer screens een films

 10. Ik vind dat EA een beetje slecht word in het makeb van Logo’s, die van De Sims 2 zagen er veel leuker uit, en dit is ook nog eens ‘Hoog contrast’, vind ik ook nooit zo mooi 😛

 11. en wat nou als dit gemaakt door ea om ons te laten denken dat het deze word en dan iets anders later de nieuwe uitbreiding blijkt te zijn. (ik moet echt niet zo diep meer denken en in mezelf typen) dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *