Je kunt gewoon niet zonder!

Magische spullen voor Sims 3

Sims 3: It’s Magic is een verzameling spullen (Heksen, hoeden, obecten, vleugels, toverstaf en veel meer) om je Sims in een Magische sfeer te brengen. De meer dan 50 downloads zijn bij elkaar gezocht door Jordoosims, een van onze vaste bezoekers, en die heeft er 1 zip van gemaakt.

Voor alle duidelijkheid: het gaat dus om een set spullen bijeen gezocht door een Simfan en niet om iets dat van EA afkomt!

| Sims 3 – It’s magic! |

24 gedachtes over “Magische spullen voor Sims 3”

 1. hello25

  hee allemaal

  geweldig deze pack :O maar hoe download je hem, ik heb dan op die pagina zon link aangelikt, dan kreeg je 2 sites die het bestand aanbode, heb de bovenste aangeklikt maar vertrouw het niet zo met virussen enzo. Is het veilig? bedankt alvast

  groet hello25

 2. JordooSims

  @Hello25: Weet je hoe je packages moet installeren?
  Zo niet, ga dan naar het forum voor hulp.
  Zo ja, dan kan ik je dit vertellen:

  Het is heel erg betrouwbaar.
  Ik heb zelf alls uitgezocht, samengevoegd & geupload, en die sites zijn betrouwbaar en werken handig.
  Voor zover ik weet zijn daar nog nooit virussen uit voor gekomen.
  Overigens heb ik het bestand gescand voordat ik het heb geupload, en er zaten geen virussen in.
  Ik hoop dat je hem leuk vindt!

 3. hello25

  hee 🙂 De downlaods werken wel maar al mijn karakter eigenschappen zijn verdwenen in CAS. hebben jullie dit ook? ik kan zo geen sims creeren want ik moet karakter eigenschappen invoeren

  groeten bram

 4. JordooSims

  @Iedereen: 1. Dat hij niet in de inventaris kan, heeft te maken met een patch.
  2. Ik ben erg blij dat jullie hem zo leuk vinden!
  Het nadeel is, dat ik niet alle makers toestemming heb gevraagd, en nu waren ze best wel boos op me.
  Ik ga niet voor elke download toestemming vragen.
  Het enige wat ik wil is mensen blij maken door een pakket in 1 keer te downloaden!
  Ik heb de site helaas even gedelete, maar ik kan hem nog terugzetten!

  x

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>