Webmasters over Sims 3 Ambities

De Duitse fansite Simfans heeft wat webmasters van Sims fansites gevraagd wat zij denken van Sims 3 Ambities: misschien een beetje vroeg omdat er nog niet echt veel bekend is maar wel de moeite waard om het even te lezen, alles is wel in het Duits.

Wir haben internationale Sims-Experten und erfolgreiche Fanseiten-Betreiber nach ihren ersten Eindrücken und Meinungen zum dato unveröffentlichten Die Sims 3 Traumkarrieren Erweiterungspack gefragt.

Vielen Dank an Michal (SimPress.pl, Polen) Judson (SimPrograms.com, USA), Micha (SimTimes.de, Deutschland), Michi, (SimsExchange.de, Deutschland) und Mr. N. (ts3.webatu.com, Japan)!

| Sims-Experten über Traumkarrieren |

3 reacties

  1. Ze zijn één webmaster vergeten. XD Hiki 😛 Ik bedoel, dit is toch ook een goede sims3 fansite die veel bezocht wordt?? XD

  2. Eerlijk gezegd ben ik niet zo heel geïnteresseerd in wat webmasters denken: als ik het zo lees altijd op twitter enzo heeft het merendeel van de webmasters nauwelijks tijd om games te spelen. 😉 Gelukkig is dat voor mij niet zo: al speel ik veel minder dan ik zou willen 🙂

  3. Het liefst zat ik er de heledag achter, maarja mijn roeping voor school roept! Heb ooit wel wat in die roepings mond gedaan maar het schreeuwde gewoon door.XD als je begrijpt wat ik bedoel.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *