Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder S3N 1 Jaar, Site Nieuws en Wedstrijden

Winnaar S3N 1 jaar wedstrijd#2 bekend, Sims 3 Prima guide

Ter ere van het 1 jarige bestaan van Sims 3 Nieuws hebben wij 3 weken lang iedere week een wedstrijd waar je Sims 3  prijzen kan winnen. In de eerste week kon je kans maken op 1000 Simpoints en in deze week kon je een De Sims 3 Prima Game guide winnen. Morgen zal er een nieuwe prijsvraag komen met een nieuwe prijs om te winnen. Maar we maken nu eerst de winnaar van deze week bekend!

Het goede antwoord op de prijsvraag, wat ons twitter kanaal is, is natuurlijk: https://twitter.com/SimsNieuws. Deze link kan je gewoon onderaan het rechter menu terugvinden, een makkie dus.

Uit de vele goede inzendingen die wij binnen hebben gekregen, hebben wij willekeurig een naam gekozen en dat is Kaskai geworden! Gefeliciteerd Kaskai met je De Sims 3 Prima Game guide!

Wees niet getreurd als je niet gewonnen hebt, want vanaf morgen is er weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen en een heel andere prijs!

Er is een email naar je (Kaskai) toegestuurd, mocht die niet aangekomen zijn dan graag even contact met Xelles opnemen via het forum.

9 gedachtes over “Winnaar S3N 1 jaar wedstrijd#2 bekend, Sims 3 Prima guide”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>