Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sunset Valley Zondagskrant op Smartsim

Onze collega’s van SmartSim hebben sinds kort een heuse zondagskrant en week 2 is net online gezet.

Na een gemiste uitgaven staan alle mensen weer te trappelen voor de krant uit Sunset Valley. Vandaag hebben wij een exclusief interview met een van de grootste sterren uit Sunset Valley, iedereen heeft hem elke dag nodig en kan hem elke dag een paar minuten zien.

| Sunset Valley Zondagskrant |

Een gedachte over “Sunset Valley Zondagskrant op Smartsim”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>