Sims 3 World Adventures (Wereldavonturen) in de App Store

De Sims 3 World Adventures is het vervolg op de eerder uitgebrachte Sims-applicatie voor de iPhone. Deze keer ga je landen als Frankrijk, China en Egypte ontdekken. Dat betekent overigens niet dat je helemaal opnieuw moet beginnen, want je kunt de gemaakte Sims importeren vanuit de andere Sims-applicatie. In deze internationale versie van de game heb je 52 nieuwe doelen tot je beschikking, er zitten 4 minigames in en nieuwe personen, meubels en andere objecten. Op elke locatie zijn er allerlei mogelijkheden om verwikkeld te raken in avontuur, gevaarlijke missies of romantiek.

Sims 3 World Adventures (of Sims 3 Wereldavonturen, zoals EA het in Nederland noemt) werd vorig jaar al aangekondigd. Het is het eerste uitbreidingspakket voor de Sims 3 en de PC/Mac-versie ligt ook al sinds vorig jaar in de winkel. In de iPhone-versie leer je Oosterse vechttechnieken in Shang Simla in China, maak je een romantische trip naar Frankrijk of duik je in de graftombes in Al Simhara in Egypte.
Er zijn uitdagingen om geheime schatten te zoeken, nieuwe vaardigheden te leren en je persoonlijkheid in nieuwe richtingen te ontwikkelen. In de game zingen artiesten als Nelly Furtado en LeAnn Rimes de soundtracks in.

Downloaden: The Sims 3 World Adventures (€5,49)

Bron: iPhoneclub.nl

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *