Gamespot over Sims 3 Ambities: artikel vertaald

Gisteren is er op de Engelsatalige Gamespot een groot interview online gekomen met producer Grant Rodiek over Sims 3 Ambities, zie dit bericht op onze site.

Kyta heeft het artikel met erg veel nieuwe details vertaald en je vindt het op ons forum:

Beeldhouwen is een van onze grote nieuwe vaardigheden die spelers veel creativiteit geeft en waarmee je sim een behoorlijk aantal simoleons kan verdienen. Als je Sims de kennis van enkele van de bestaande vaardigheden heeft, met inbegrip van beeldhouwen en het uitvinden, kunnen ze zich inschrijven als “zelfstandige.”

Beeldhouwers kunnen boetseren met heel wat verschillende soorten grondstoffen, waaronder metaal, klei, ijs, hout, en zelfs Topiaires. Wanneer de sims niet aan het rommelen is met een kettingzaag of een steekvlam, kunnen ze een breed scala van beelden zoals; functionele objecten maken, zoals een klei eetkamerstoel of zelfs ijssculpturen maken van hun vrienden in koele poses.

| Gamespot: Sims 3 Ambitions – creative Careers (VERTAALD!) |