De Sims 3 Ambities jubileum boek niet overal te koop

De Russische site Sims Mixei meld dat zij contact hebben gehad met de Russische EA en het blijkt dat het De Sims 3 Amibities Jubileum boek alleen in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje te koop zal zijn.
Dit jubileum boek waarover wij al vaker bericht hebben wordt wel los van De Sims 3 Ambities verkocht dus dat is weer een voordeel. Het boek dat gaat over de makers van De Sims en en wat Sims karakters heeft 48 pagina’s, een poster, wat artworks en misschien nog wat digitale downloads.

Bron: Simprograms

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

10 reacties

  1. Umm… mag ik vragen wanneer hij uitkomt? Of is dat nog niet bekend? Want ik ga erg vaak naar Engeland, dus het zou wel leuk zijn als ik hem kon meenemen!

  2. Oudere berichten waren op dezelfde dag als De Sims Ambities maar toen zat het boek nog samen in een Ambities Collectors Editie. Ik weet niet of de datum dus veranderd is. Ik ga hem bestellen bij amazon UK.

  3. Ik kan hem nog nergens vinden: wel in combinatie met Ambities op de Duitse Amazon en dan 50 euro. dus haal er de 35 euro af voor Ambities en je komt op ongeveer 15 euro. De komende weken zal er wel meer nieuws online komen: ik let er wel op.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *