Sunset Valley zoekt getalenteerde architecten: 2e opdracht

De eerste opdracht in de bouw uitdaging ‘Sunset Valley zoekt getalenteerde architecten’ van Nina en Bakie is afgerond, helaas moesten er 5 deelnemers afvallen en sinds zondag staat de 2e opdracht voor de 15 overgebleven deelnemers online en dit keer moet er een huis gebouwd worden voor de broers Tatamkhulu.

Twee belangrijke broers uit Zuid-Afrika zijn gearriveerd in Sunset Valley! Meneer Badu Tatamkhulu en Meneer Kegele Tatamkhulu logeren nu bij een oom in Sunset Valley, waardoor er genoeg tijd is om te bouwen.

Uiteraard willen de broers Tatamkhulu een Zuid-Afrikaans huis. Nu moet het een huis zijn die een beetje in deze tijd past, dus geen krot met blaadjes op het dak. Er zijn in afgelopen jaren wat stijlen ‘overgekomen’ naar Zuid-Afrika. Zo zijn er veel invloeden van Barok te vinden in de Zuid-Afrikaanse stijl. De broers Tatamkhulu hebben hun keuze al gemaakt, ze willen een huis in Barok-stijl.

| Sunset Valley zoekt getalenteerde architecten! |