Officiële De Sims 3 Ambities pagina geüpdatet

Gisteren is De Sims 3 Ambities pagina op de officiële Nederlandse De Sims 3 site geupdate met de officiële screens en video’s. De update waar iedereen naar uitkijkt staat er niet bij: namelijk een officiële release datum voor Nederland en België. Op alle EA Nederland sites blijft ‘juni 2010’ vermeld staan.

| Officiele De Sims 3 Ambities pagina |

Binnen het S3N team is er een kleine discussie gaande over de release datum: voor een uitbreiding die al over 44 dagen in de winkels zou moet liggen is er, zeker in vergelijking met De Sims 3 Wereldavonturen waar 44 dagen voor die release heel wat meer over bekend was, nog maar erg weinig online gekomen.

Dit kan natuurlijk een bewuste strategie zijn van EA: een eerste uitbreiding heeft misschien meer publiciteit nodig dan een 2e uitbreiding maar bij sommige S3N teamleden begint het vermoeden te ontstaan dat De Sims 3 Ambities wel eens uitgesteld zou kunnen worden.

In de officiële Amerikaanse persberichten blijft de Amerikaanse release datum op 1 juni 2010 staan vandaar dat wij nog steeds uitgaan van een release in Nederland en België op 3 juni 2010.

Laten we hopen dat we het totaal mis hebben want we hebben nog nooit zoveel enthousiaste reacties gezien als op De Sims 3 Ambities.

| S3N’s De Sims 3 Ambities pagina | S3N’s De Sims 3 Ambities forum |

4 reacties

  1. Hey,

    Ik had hetzelfde idee al(dat het misschien verplaatst zou worden). Ik kreeg dat gevoel vooral omdat je m op bol.com nog niet kan bestellen. Ik hoop t niet want ik wil m echt super graag hebben.

  2. de meeste preorder sites hebben ook 3 juni als release datum. Bol.com heeft hem inderdaad nog niet veel andere al wel. hopelijk snel meer duidelijkheid: dingen kunnen snel veranderen.

  3. Zoals ik laatst al een keer zei, ik was in de gamestore en daar zeiden ze dat hij 25 juni kwam. En bij FRS en Intertoys is nog niks bekend, kwa release lijsten. Dus ik denk wel dat hun twee maanden vooruit kunnen kijken. Zou jammer zijn, want ik zit echt te springen om te gaan spelen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *