Persbericht EA Nederland ‘Elektrisch Voertuigpakket’ (EVP)

EA Nederland heeft het persbericht over de samenwerking met Renault online gezet.

Drive the Change! Wees zuinig op het milieu met het Renault Elektriche Voertuigpakket en bespaar je Sims zelfs wat Simoleans!

EA en Renault kondigen een exclusieve samenwerking aan voor De Sims 3

Electronic Arts en Renault kondigden vandaag een meerjarige samenwerking aan, waardoor spelers van De Sims 3 op PC en Mac gebruik kunnen maken van de vernieuwende elektrische voertuigen van Renault in een van de beste gamereeksen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië.

Deze lente zal de Twizy Z.E Conceptauto van Renault gratis** gedownload kunnen worden door spelers van De Sims 3 binnen een ‘Elektrisch Voertuigpakket’ (EVP). Dit pakket bestaat uit een aantal duurzame milieuvriendelijke voorwerpen, zoals zonnepanelen en een windmolen. Het gebruik van EVP in De Sims 3 levert voor Simsfamilies van spelers in de game allerlei voordelen op. Zo zijn de virtuele wekelijkse huishoudrekeningen een stuk lager.

“Deze samenwerking biedt zowel Renault als de consument unieke voordelen in het hedendaagse medialandschap,” zegt Elizabeth Harz, Senior Vice President van Wereldwijde Mediaverkoop voor EA. “Miljoenen spelers van De Sims 3 zullen conceptvoertuigen van Renault kunnen downloaden en zo kennis maken met het werk. Bovendien heeft de extra gameplay toegevoegde waarde voor de spelbeleving.”

“Spelers van De Sims 3 zijn altijd enthousiast wanneer ze coole merken uit “de echte wereld” tegenkomen in de virtuele wereld van de game,” aldus Steve Seabolt, VP van Wereldwijde Merkontwikkeling voor De Sims. “We vinden het leuk om samen met Renault aan hun elektrische voertuigen te werken en deze beschikbaar te maken, zodat ze door spelers van De Sims 3 gedownload kunnen worden.”

“Elektrische voertuigen zullen in de smaak vallen bij het jongere milieubewuste publiek en vooral bij consumenten die snel op trends inspringen,” zegt Stephen Norman, SVP, Wereldwijde Marketing voor de Renault Group. “Dit is het kloppende hart van de community van De Sims 3 en het is dus een geweldige innovatieve manier om het merk Renault onder de aandacht te brengen, nog voor de reeks betaalbare elektrische voertuigen echt op de markt komt.”

* Volgens gegevens van NPD, Chart-track Verenigd Koninkrijk, Gfk Frankrijk, Gfk Spanje, Gfk-MCC Duitsland en de interne benadering van EA.
** Download is beschikbaar tot 1 april 2012. De game moet bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie van het Startprogramma van De Sims 3 om dit materiaal te kunnen downloaden. Voor het downloaden is een EA Online-account en online gameregistratie met een bijgesloten seriecode van De Sims 3 vereist. Bezoek voor de EA online voorwaarden & bepalingen www.electronicarts.nl of .be. De minimumleeftijd voor registratie van een EA Online-account verschilt per land. Kijk voor meer informatie op de verpakking van De Sims 3. Dit aanbod kan niet omgeruild, omgezet, uitgewisseld, verkocht of verzilverd worden voor geld of andere goederen of diensten. Dit aanbod is niet geldig in de Verenigde Staten, Canada en waar het in strijd is met de geldige wetten.

| Alle S3N berichten over het ‘Elektrisch Voertuigpakket’ (met screens en video’s) |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *