Maak een Wereld voor De Sims 3: dagboek – video deel 4

Het maken van een Wereld voor De Sims 3 met de Creëer een Wereld-tool is een enorme klus en ik denk dat er veel mensen zijn, ik zelf ook, die er aan beginnen maar het al snel opgeven: een goede Wereld maken kost veel tijd, energie en concentratie.

Ons S3N teamlid Wim Huiskamp, die ook al heel wat mooie huizen heeft gebouwd, houd nu op ons forum een dagboek bij over de Wereld die hij aan het bouwen is met daarin informatie en wat video’s. Een vierde video is nu toegevoegd aan ons YouTube kanaal.

Deel 4 van deze serie. Er is weer behoorlijk veel aan het landschap gedaan dat nu richting de definitieve vorm gaat. Ook het wegennet is nu bijna klaar. Verder zijn er weer wat huizen iets verder uitgewerkt, is he bos flink uitgebreid en is onder andere de militaire basis toegevoegd.

| Wim maakt een wereld dagboek |