Community badges op het officiële De Sims 3 forum

Het officiële De Sims 3 forum heeft een nieuwe pagina online gezet waarop je de Community Badges kunt bekijken die je vrij kunt ‘spelen’.

| TheSims3.nl Onderscheidingen |

Leuk al die frutsels maar als het door de laadtijden gemiddeld 2 of 3 minuten duurt om op het officiële forum 1 post te maken is de pret er snel af.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

11 reacties

 1. Ik begrijp niet zo goed wat we er nou mee moeten 😛 Want je kunt ze alleen op die pagina bekijken, maar voor de rest zie ik nergens onderscheidingen ofzo 😛 Vaagheid.

  Laat ze nou maar eerst alle bugs oplossen voordat ze van die onnodige zooi toevoegen.

 2. 100 Vrienden Onderscheiding > deze heb ik denk ik wel, maar hoe ik die krijg / moet toevoegen weet ik inderdaad ook niet Edwin, zie hem ook niet terug bij Mijn Account gegevens of via de Store. Misschien werkt het (nog) niet? 😛

 3. kun je ze niet (illegaal doorverkopen) verkopen voor Simpoints die je dan weer kan uitgeven op de Sims 3 Store: dat zou pas handig zijn! ROFL

 4. Omg. Idd, zoals Edwin zegt, laten ze eerst nou maar het spel in orde maken. Wss zijn dit andere mensen die deze buttons maken, maar dan nog.

 5. Nu staan er weer andere onderscheidingen: anders dan de plaatjes die ik hier neergezet had. Ik denk dat ze er aan het werk zijn?? Nieuwe plaatjes ook toegevoegd.

 6. Het was mij vanochtend ook al opgevallen.
  Vanmiddag keek ik weer even en toen zag ik opeens dat die vrienden onderscheidingen weg waren. Ik dacht al: was ik vanochtend zo vaag dat ik totaal iets anders las? Maar gelukkig las ik het dus goed. 😛

  Ik vind het trouwens wel beter dat er geen onderscheidingen voor aantal ‘vrienden’ zijn. Dat zou alleen maar meer mensen aanmoedigen om iedereen die je niet kent te gaan spammen met jouw vriendenverzoeken. De aantallen waren ook wat overdreven… Net alsof je zoveel echte vrienden (of alleen maar mensen die je kent) kan hebben.

 7. Aantal vrienden waren er wel: dat zijn de eerste 3 icoontjes die ik hier heb neergezet: later is de pagina aangepast en waren die opeens weg. Volgens mij waren het meer dan 200 vrienden (2 sterren) – meer dan 1500 vrienden (3 sterren). 1 ster weet ik niet meer.

 8. Zeer onzinnig. Snap het nut er niet van. Maar dat heb ik wel meer bij EA..
  Offtopic: Volgens mij zijn de kleuren van je persoonlijke profiel iets veranderd. ;o

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *