Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen, De Sims 3 Wereldavonturen en Nieuws

Sims 3 World Adventures in depth: part 5

De Engelstalige fansite The Sims Zone heeft deel 5 online gezet van hun Indepth serie over Sims 3 Wereldavonturen, zie ook deze berichten op onze site want ze hebben ook een Sims 3 Indepth online staan. Dit keer gaan ze op ontdekkingsreis in Frankrijk.

We have visited China and Egypt and it is now time to round up our World Adventures Reports with a visit to Champs Les Sims in France and my conclusions. Once again, we will see the sights and find out from an intrepid adventurer about the cunning traps at Chateau Landgraab, what is making the spooky noises underneath the Gallerie D’Art and whether Nectar as a drink is all that it is cracked up to be.

| FRANCE – Adventuring in the land of Nectar |

2 gedachtes over “Sims 3 World Adventures in depth: part 5”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>