S3N downloads voor De Sims 3: SINT poster

SINT is de nieuwe film van Dick Maas die op 11 november 2010 in de bioscopen gaat draaien. De laatste week is er een hele discussie ontstaan over de poster die voor de film is gemaakt en misschien wordt deze poster vandaag wel verboden door de reclame code commissie.

Maar we hebben de poster nu voor in De Sims 3 gemaakt. Of jij de poster van deze ‘horror’ Sinterklaas in de slaapkamer van je kinderen gaat ophangen of juist diep verborgen in de kelder laten we helemaal aan jou over.

Al onze S3N downloads voor De Sims 3 zijn gratis te downloaden op ons forum en je hoeft daarvoor geen forumlid te zijn.

| Download het SINT poster |

Our downloads, which are of course free of charge, are available to everyone. So you don’t need an account in order to download Custom Content for The Sims 3 here at S3N.

De trailer van SINT kun je in de (meer lezen…) bekijken.