De cheats voor De Sims 3 Na Middernacht

Dit weekend verscheen op de Duitse fansite Simfans een lijstje met de cheats voor De Sims 3 Na Middernacht. Wim Huiskamp heeft de cheats voor jullie vertaald.

De Sims 3 ‘Na Middernacht’ Uitbreidingspakket – Cheats

De volgende cheats zijn alleen mogelijk met dit uitbreidingspakket. Bij alle cheats moet eerst ‘‘TestingCheatsEnabled true’ (zonder aanhalingstekens, net als bij alle andere cheats die hier genoemd worden) ingegeven worden.

1. Bij het bouwen van appartementen: ‘rbbb on’ of ‘RestrictBuildBuyInBuildings true’
Alle kavels met een markering voor openbare ruimtes (normaliter lobbies of entreehallen) kunnen in de bouw- en koopmodus bewerkt worden. Met ‘RestrictBuildBuyInBuildings false’ kun je deze mogelijkheid weer uitzetten.

2. Vampiertanden in Creëer-een-Sim: ‘unlockoutfits on’
In Creëer-een-Sim worden de beroepskleding en uniformen van beroeps-sims toegevoegd. Deze cheat moet je ingeven voor je naar Creëer-een-Sim gaat. Nieuw bij ‘De Sims 3: Na Middernacht’ zijn de vampiertanden. Deze vind je bij ‘Accesoires’. Met ‘unlockoutfits off’ wordt alles weer uit ‘Creëer-een-Sim’ weggehaald.

3. Schilderijen aan een muur omhoog of omlaag schuiven. Hiervoor is geen cheat nodig.
Je plaatst een schilderij aan de muur > je kiest het hand-gereedschap > je klikt op het schilderij, houdt de linkermuisknop ingedrukt en trekt het schilderij met de muis omhoog of omlaag. Als het op de gewenste plaats hangt laat je de linkermuisknop los.

4. Een nieuw sneltoets, ‘L’, opent het ‘sterrendagboek’.
Dit komt pas beschikbaar na het bereiken van het eerste ster-niveau.

Wil je nog wat kwijt hierover of een aanvulling geven dan kan dat in dit topic op ons forum.