SN Column: AnSjJ2 over het ‘The Summer Showcase Event’ van EA

AnSjJ2 is de hele avond opgebleven om voor iedereen die het niet kon zien vanwege een of andere reden, een verslag te maken van alles wat er gebeurde. Natuurlijk zijn niet de games die niet over Sims gaan beschreven, maar alleen de aankondiging van De Sims Middeleeuwen Piraten en Adel.

The Summer Showcase live event, wat moeten we er over zeggen? Als eerste duurde het lang, want er waren meerdere presentaties dan alleen De Sims Middeleeuwen Piraten en Adel. In het begin was het even schommelen met het geluid, eerst begon het met maar 1 oortje, toen met twee oortjes maar dubbel geluid.. En uit eindelijk toch maar normaal geluid, na een halve presentatie te hebben gemist over American Football.

Maar dat ter zijde, in plaats dat we een presentatie kregen te zien van Buurtleven of Beestenbende, kregen we heel iets anders te zien. Een trailer voor de eerste avonturen pakket voor De Sims Middeleeuwen. En tot onze verrassing toen de echte presentatie begon, kregen we  Aaron Cohen te zien! Met zijn vaste opening zin: The Sims Medival!  Hem zagen we in februari ook in de Nederlandse vertoning voor Middeleeuwen!

De Sims Middeleeuwen : Piraten en Adel avonturenpakket introduceert veel nieuwe queesten, schat zoek tochten en honderd nieuwe objecten voor je kasteel! Ook zullen er nieuwe dingen in je koninkrijk gaan gebeuren, er zijn namelijk nieuwe verhaal lijnen: Het verhaal van de liefde, het verhaal van oorlog en het verhaal van avontuur! Een van de nieuwe objecten is een martel stoel, nee schrik nu niet gelijk! Je sims kunnen niet echt gemarteld worden, ook al zou je dat soms wel willen! Maar nee, de martel stoel is bedoeld om.. Iemand dood te kietel en! Een interactie die ik graag nu al zou willen uitproberen. ‘“De Sims fans zullen verbaasd gaan staan wat er in dit pakket zal gaan komen’,Dit is nog nooit eerder gezien in de Sims’” , al dus een EA presentator.

Ik ben benieuwd of EA dit werkelijk kan maken en kijk uit naar de volgende presentatie hier over!

*Verkrijgbaar vanaf 30 augustes 2011 in Amerika, 1 September in Nederland.

Meer lezen over Piraten en Edelen? Via deze link ga je naar de pagina voor Piraten en Adel: http://www.ea.com/pirates-and-nobles