GC 2011: Sims Nieuws dagboek van Kyta

(Snateraar, Fransor, Kyta en Hiki)

Afgelopen vrijdag zijn een aantal teamleden van Sims Nieuws naar de Gamescom 2011 geweest om daar een aantal presentaties te zien, effe lekker bij te kletsen met elkaar, de mensen van allerlei fansites en wat mensen van EA.

Het eerste verslag wat we voor jullie hebben is dat van Kyta. Zij was er samen met Fransor en ook haar dochter Ilja en haar zoon Walter naar toe gereden.

De foto’s bij dit verslag zijn van Snateraar en Hiki. Meer foto’s vind je later bij onze andere verslagen; dan zullen we het ook alleen maar over het spel zelf hebben.


Fransor was de avond ervoor al bij ons komen logeren. Ondanks dat we het erg gezellig hebben gehad en erg laat naar bed zijn gegaan, waren we allemaal op tijd opgestaan om naar Gamescom te vertrekken. Dus rond 08:30 uur zijn we vertrokken naar Duitsland.

(Gamescom hallen en de EA booth – Sims 3 Beestenbende gedeelte)

Eenmaal daar zagen we al dat het erg druk was. Het eerste waar we naar toe zijn gegaan was natuurlijk de stand van EA. Wow wat een mooie panelen stonden daar vol met grote afbeeldingen van De Sims 3 Beestenbende en ja hoor daar was De Sims 3 Beestenbende op de pc, snel hebben Fransor en ik eventjes gespeeld en de eerste indruk was wel erg goed!

Op naar de EA Lounge voor de behind closed doors presentaties! Jeb daar stond Hiki al. Zelf heb ik alleen een klein stukje van De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel gezien, omdat op Snateraar wachtte in de gang dus ik had behoorlijk wat gemist en Snateraar dus ook. Daarom mochten we van Anita later nog even spelen in de lounge. Thanks Anita.

(even bijpraten met Anita van EA Benelux en Craig van EA UK)

We hebben buiten nog even genoten van het zonnetje en hebben even met Anita en Craig kunnen kletsen. Maar het was tijd om weer aan de slag te gaan in de EA Community Lounge waar niet iedereen trouwens toegang tot had.

(De Sims 3 Beestenbende – consoles)

Snateraar en ik zijn op de console gaan spelen en hebben een hondje geadopteerd in de winkel en die hebben we laten zwemmen en een gat laten graven, tot onze vebazing kan een hond dus ook een gat weer dicht graven. Zelf vind ik console niet echt leuk maar ik wil hem zeker hebben.

(De Sims 3 Beestenbende – PC)

Later zijn we bij Ilja en Fansor gaan zitten die op de pc al lekker aan het spelen waren. Ik heb ook even kunnen spelen en ben meteen op zoek gegaan naar de kleine beestjes vogels enz.. erg mooi erg veel detail. Toen kwamen de wilde paarden voorbij.. Ik was meteen verkocht, wel erg raar dat ze werkelijk waar door het hele dorp lopen, maar wel erg leuk om te zien. zoals Fransor het noemde “letterlijk en figuurlijk een beestenbende”..lol.. ik vind dat EA echt werk heeft gemaakt van de details van Beestenbende. Ik kan niet wachten tot het uitkomt.

Toen Ilja en ik nog even buiten zaten werden we gevraagd of we een intervieuwtje wilde doen voor de Amerikaanse EA site over ons zelf. Ilja wilde niet dus deed ik het maar, ben benieuwt en het zal over 2 weken on-line staan daar.

(Nederlandse De Sims fansites mensen aan de bradwurst)

We hadden afgesproken bij de EA stand om allemaal bij elkaar te komen en hebben samen gegeten en nog even gekletst, ik vond het erg leuk om iedereen weer te zien!

Fransor, Ilja en ik zijn daarna nog even de gamescom over gegaan en zijn rond 19:00 uur richting Nederland gereden.

EEN TOPDAG! Fransor bedankt voor je gezelligheid en Anita voor alle moeite en deze topdag!

Kyta

8 reacties

  1. leuk nu heb ik er ech zin in maar heb je nu speciale paardrij kleding voor paardijden of ia dat gewoon allerdaagse kleding en kunnen kinderen paardrijden??????

    1. veel meer kun je later lezen in Fransor’s verslag over de game maar pas als je tiener bent kun je paard rijden. Kinderen dus niet (jammergenoeg).

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *