Nieuwe sets op de Sims 3 Store

Het is weer de eerste donderdag van de maand en dat betekend dat er nieuwe sets op de SIms 3 Store staan.

Enge Halloweenspullen
Kom in de Halloweenstemming met deze fantastische enge, griezelige en akelige spullen!
Dit is een nieuw voorwerp!
Deze set is gratis.

Hollywood Regenten Kantoor
Misschien ben jij wel iemand die van een opzichtig interieur houdt. Liefhebbers van de strakke lijnen en vormen van de regentenstijl zullen in hun nopjes zijn met deze set, waarmee je de woonkamer in kunt richten op elegante, trotse en elitaire wijze.
8 items voor 550 Simpoints

Boho Vintage Damescollectie
Een eclectische collectie van oude en nieuwe stijlen en ontwerpen, die gecombineerd zijn tot allerlei modieuze kledingstukken waarmee je goed voor de dag kunt komen.
24 items voor 1600 Simpoints

Viva Las Vegas Woonkamer
Deze set doet denken aan de casino’s uit een streek en tijd waarin het allemaal niet op kon. Leuk voor Sims die van vluchtige liefdes en kansspelen houden.
22 items voor 1450 Simpoints

De september 2011-combinatie
Haal de volgende sets voor een speciaal prijsje met één enkele klik binnen: Hollywood Regenten Kantoor, Viva Las Vegas Woonkamer, Boho Vintage Damescollectie en Enge Halloweenspullen!
61 items voor 2950 Simpoints

[UPDATE] met dank aan JayLenax

Hekserige Stuiter Ruiter
Volgens bijgeloof zouden zwarte katten ongeluk brengen, maar als je de kans had om er een keertje op te rijden, zou je merken dat zwarte katten juist heel veel pret brengen!
1 item voor 100 Simpoints (dat zwarte kat rij geval)

18 reacties

  1. Die kaartenset is wel nice. Ookal verbaas ik me dat er na Hidden Springs weer nieuwe sets komen. Er zal wel geld nodig zijn XD

  2. Die las vegas set past uitstekend ook voor mij Alice in Wonderland kavel verder af te maken. 😀
    Dus nog even wachten en dan kan ik deze sets ook downloaden… 😉

  3. De kledingset en dan vooral de kapsels, eigenlijk die rare gewaden net zo goed, valt wel erg tegen. Maarja, EA heeft net weer handen vol geld van Hidden Springs binnen gekregen dus ze zien vast geen reden om hun best te doen denk ik. Die andere twee sets, de meubelsets zien er best leuk uit, ondanks dat die Hollywood-set wel heel erg karig is.

  4. Je zou in een kantoor toch op z’n minst een bureau en boekenkast verwachten. Ect. ect. Vanavond eens kijken wat alles precies inhoud. Wat is dat gouden muurding rechts in dat plaatje eigenlijk?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *