Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Poll's

Nieuwe poll: ik heb Hidden Springs en ik geeft het een …

Het is nu ruim een week dat de nieuwe officiële buurt voor De Sims 3 op de Sims 3 Store te koop is. We zijn benieuwd wat jullie van Hidden Springs vinden, als je hem gekocht hebt uiteraard.

De uitslag van onze ‘Speel jij De Sims Social op Facebook?’ poll vind je in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen.

12 gedachtes over “Nieuwe poll: ik heb Hidden Springs en ik geeft het een …”

 1. hiki

  Ik geeft het een kleine 6.

  Het cijfer was veel hoger geweest als het wat goedkoper was geweest en vooral als ik sinds Hidden Springs niet constant problemen had. Onzichtbare Sims, error 12 en UI die compleet verdwijnt.

  Anders had Hidden Springs een 8 of 9 gekregen.

  1. hiki

   Normaal heb ik ook niet zoveel problemen maar het is nu echt elke dag wel wat. Gisteren dus maar Piraten en Adel gespeeld en net werktte alles wel weer, was gisteren zelfs mijn hele UI kwijt.

   Heb je ook dat magische Boek? dat schijnt problemen te veroorzaken samen met de nieuwe fontein. Weet niet of dat klopt.

 2. Cherrycandy

  Zouden ze weten dat simsspelers verzamelaars zijn en niks links kunnen laten liggen?
  Ik vind het erg slim hoor. Dat verlanglijstje op de officiele site.. Want wie wil dat nu niet claimen? En het feit dat je op het opstartscherm ziet welke uitbreidingen je “nog mist”. Come on EA. Ieder bedrijf wil winst maken, maar biedt dan op zijn minst kwaliteit. Ik begin er in ieder geval een beetje vanaf te raken. Sims is leuk, maar niet zooo leuk. Het is gebakkenlucht aan het worden. Meubels voor virtuele poppetjes voor het zelfde geld kun je bij de ikea eenzelfde reallife ding halen inmiddels.

 3. Joanne

  Ik vind dit nogal krenterig gerzeur eerlijk gezegd, als je kijkt aan wat voor onzin mensen hun geld doorgaans uitgeven. Denk dat er een beetje wordt onderschat hoeveel werk het is om zo’n wereld te maken.

  Waar ik wel erg van baal is dat er zoveel fouten in de producten van EA/Sims zitten. Dat begint de spuigaten uit te lopen en ik vraag me af of ze alles eigenljk wel goed testen voordat het de markt op gaat.

 4. Deroo

  Rob zegt:Ik ben zelf ook naar portugal gseweet, en heb mogen proeven van de zeer goede kwaliteit varkensvlees!Ikzelf mest belgische piebtran varkens, ook zeer goed, maar deze varkens zijn echt een stuk beter!en GEEN product uit de bioindustrie! PRIMA![]

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>