De Sims 3 Beestenbende Producer Event: Persoonlijk verslag van AnSjJ2

AnSjJ2 en Jimmy zijn samen naar de Producer Event van De Sims 3 Beestenbende in Utrecht gegaan, en naast een algemene preview komt er van beide ook nog een persoonlijk verslag. Vandaag staat de eerste van AnSjJ2 online.

Dinsdag 13 September 2011 was het Producer Event in het Beatrix gebouw in Utrecht. Die ochtend was ik erg vroeg (en iets te enthousiast) wakker geworden voor mijn doen. Ik kon nog steeds niet geloven dat ik over enkele uren bij de producers van De Sims 3 Beestenbende zou zitten.

Door mijn enthousiasme (en enkele vertragingen vanuit mijn kleine stadje) nam ik een trein te vroeg, waardoor ik veel te vroeg aan kwam in Utrecht Centraal. Jimmy en ik hadden rond twee uur ‘s middags afgesproken om, onder het genot van wat frisdrank, met elkaar te praten. Wie ging wat vragen? Wie zou wie aanspreken? Zouden we op de foto mogen met de producers? Al dat soort kleine vragen kwamen ter sprake.

| AnSjJ2: Persoonlijk verslag van De Sims 3 Beestenbende Producer Event |