SN Preview: De Sims 3 Beestenbende Producer Event in Utrecht

Zoals jullie al weten zijn Jimmy en AnsjJ2 dinsdag 13 september naar het Producer Event in Utrecht geweest. Het verslag met alle informatie staat online, en spoedig zal ook nog een persoonlijk verslag verschijnen van beide, waarin misschien nog wel meer informatie staat.

Na het honden park gingen we door naar het katten park, waar de Producer Nicole Jenkins een kitten liet zien met de dochter van het gezin. Je kunt je katten opdrachten geven en je kat probeert die te vervullen. Zoals dit keer: Een vogel voor het baasje mee terug nemen. Hoe de kat beweegt over het gras als hij een vogel in het fichier heeft, en uit eindelijk met het kleine arme beestje in gevecht gaat. Helaas had Tiger, de kat, dit keer niet gewonnen en nam alleen een slangen huid mee terug. Nadat het baasje van Tiger, de kat, de slangen huid had ontvangen had ze wel even zin om met haar kleine kitten te spelen. Hiervoor gebruikte zij een kleine laser, hierbij is de animatie ook weer super uitgewerkt, de kat volgt namelijk het laser straaltje echt en het kind vind het een leuk gezicht.

| SN Preview: De Sims 3 Beestenbende Producer Event in Utrecht |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.