The Sims Online Restoration is gestopt

Al maanden lang probeert een groep Simmers The Sims Online weer online te krijgen maar helaas is dit project nu gestopt.

De reden daarvoor is eigenlijk simpel: EA heeft alle rechten op The Sims Online en dus kan het spel helemaal niet zomaar weer online komen. Het TSO Restoration team was nog van plan om dit aantevechten met een advocaat erbij, maar ook een interne machtsstrijd heeft het hele project nu dus de das om gedaan.

Erg jammer dat dit zo loopt want ik heb lange tijd The Sims Online met plezier gespeeld en zag er wel naar uit om het spel weer eens te kunnen spelen. Maar ik geef EA ook geen ongelijk dat zij hier een stokje voor gestoken hebben. Wel jammer dat EA daar zo lang mee gewacht heeft want ik weet zeker dat ze al een poos op de hoogte waren van de pogingen om TSO weer online te krijgen.

| The Sims Online Restoration: All good things come to an end |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

4 reacties

  1. lkkr dan al die donaties die mensen hebben gedaan voor niets. beloftes van als je 50 euro zou doneren je in de beta’s kon komen enz. Die mensen zijn goed opgelicht dan ;s

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *