De Sims 3: Beestenbende Hands On preview op Gamersnet

Gamersnet heeft een leuke preview online gezet van De Sims 3 Beestenbende. Er hoort ook een video verslag bij van de sneak preview in Utrecht en we hopen deze snel te kunnen embedden. Tot dan even lezen op Gamersnet dus!

Voorlopige conclusie
De Sims 3: Beestenbende lijkt weer uitbreiding te gaan worden waar fans heel blij mee zullen zijn. De huisdieren zijn heel goed uitgewerkt en zijn qua mogelijkheden bijna gelijkwaardig aan je Sims. Ze kunnen vaardigheden leren, zich voortplanten, hebben karaktereigenschappen en zijn qua uiterlijk tot in het oneindige aanpasbaar. Een roze hond met zwarte stippen, een paard dat zo lijkt weggelopen uit My Little Pony en mijn favoriet, een zwarte kat met een groen skelet op zijn vacht geverfd, het is allemaal mogelijk. Fans kunnen dit najaar dus weer uren gekluisterd zitten aan hun PC met deze nieuwe uitbreiding.

| Gamersnet: De Sims 3: Beestenbende Hands On preview |

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *