De Sims 3 Beestenbende: geen wilde dieren in Bridgeport

SimGuruGraham (producer Graham Nardone) heeft via zijn Twitter account laten weten dat er in Bridgeport geen wilde dieren, als wilde paarden en herten, te zien zullen zijn. Waarschijnlijk is dit omdat Bridgeport echt een stad is.

For the curious Simmers out there (I know you exist!), wild horses and deer will not spawn in downtown worlds like Bridgeport.

SimGuruGraham (Graham Nardone)

Mij is niet helemaal duidelijk of er straks alleen wilde dieren in De Sims 3 Beestenbende buurt – Appaloosa Plains – zullen zitten of dat er toch ook wilde dieren zullen zijn in meer landelijke buurten als Riverview, Sunset Valley, Hidden Springs, etc.

[UPDATE] Simprograms heeft ons op Twitter uitgelegd dat er in het De Sims Beestenbende hoofdmenu bij elke stad een speciaal icoontje komt. Dat icoontje geeft aan in welke stad / buurt er wel of geen wilde dieren komen. In Appaloosa Plains, Sunset Valley en Twinbrook zullen er wel wilde dieren komen, in de rest waarschijnlijk niet.

Een ‘STAD’ icoon zal aangeven dat er geen wilde dieren in de buurt komen, een ‘DORP’ icoon dat er wel wilde dieren in de buurt komen. Zie ook het plaatje waarop je de beide icoontjes ziet.

[UPDATE] SimGuruGraham heeft gereageerd op mijn vraag op Twitter en Bridgeport is de enige buurt waarin GEEN wilde dieren te zien zullen zijn. In alle andere buurten zullen er dus wel wilde dieren zijn.

Deer and wild horses naturally spawn in all the worlds except for Bridgeport.

SimGuruGraham (Graham Nardone)

30 reacties

 1. wtf, ze kunnen de dieren toch bij dat afgelegen natuurresevaat doen buiten de stad, dat zou wel gewoon kunnen, dat met die jacushi enz.

  1. Ja dat dacht ik dus ook: ook in Bridgeport is genoeg groen aan de randen.

   Maar ik denk dat ze 1 knop hebben: wel of geen wilde dieren in een buurt.

   En niet kunnen bepalen dat er in bepaalde delen van een buurt wel of geen wilde dieren voorkomen?

   Beetje verwarrend zo maar ik heb een Twitter vraag aan SimGuruGraham erover gesteld. Kijken of er antwoord komt.

   1. bij de villawijk in de buurt is genoeg groen, zoals bij buena vista resort, en boogart uitkijk, en ze kunnen altijd wat van die randen weghalen, waar je niet kan komen, en daar nog gedeeltes gaan maken voor dieren. Misschien moet je ff tweeten van bij buena vista resort enz.

 2. Ze hadden wilde dieren kunnen doen in het gedeelte linksboven van Bridgeport, maar goed niet in iedere stad hoeven er wilde dieren te zijn.

 3. De community kennende zal er wel snel een Wild Life hack komen 😛 Maar ja, niet iedereen – waaronder ik – wil hacks in zijn spel.

 4. Nee er komen geen wilde beesten, of paarden in bridgeport. Zoals jimmy en ik eerder al schreven in het utrecht verslag. Wel kunnen katten en honden in die steden ;)!

 5. nou leuk toch en zal dat met de ijscocar ook zo zijn????

  en moet je die paarden stallen enzo appart in je stad weer plaatsen ??? net zoals met de brandweer enzo????

 6. dat van die icoontjes bij verschillende soorten steden zit er al in sinds na middernacht 😛
  alleen staan ze dan in het menu met alle steden en dan voor de naam van de stad XD

 7. Nee, Apaloosa Plains, dat is ook een dorp, dat staat al in het bericht. Even samengevat: stadsicoontje geen ilde dieren, dorpsicoontje wel wilde dieren. Ik heb echt ZO veel zin in Beestenbende… KAN niet WACHTENN!

 8. Ik denk dat er niet echt paarden door een downtown lopen, maar misschien dat ze wel honden en/of katten toevoegen… wasberen zou wel kloppen…

 9. @simsbear mischien staan er in apaloosa plains al wel wat clubs want in na middernacht zat volgensmij ook al wel iets van ambities 🙂

 10. [UPDATE] SimGuruGraham heeft gereageerd op mijn vraag op Twitter en Bridgeport is de enige buurt waarin GEEN wilde dieren te zien zullen zijn. In alle andere buurten zullen er dus wel wilde dieren zijn.

  Deer and wild horses naturally spawn in all the worlds except for Bridgeport.

  SimGuruGraham (Graham Nardone)

 11. @simsbear je hebt helemaal gelijk 🙂 ik maak ook altijd clubs op de stranden van sunset vally of download ze..
  Maar ik ga echt wel die eenhoorn en een paar wilde paarden temmen (als dit al kan)

 12. het is jammer dat in Appaloosa plains maar 1 (criminele?) bar aanwezig is 🙁

  hopelijk gaa er in Starlight shores voldoende lounges en bars staan

 13. Hé hallo bekijk het pozitief het is toch rottig als er midden in de stad ineens paarden lopen.

  Ik bedoel met de sims 3 wereld tool heb ik ook een stad gemaakt en ik vind het juist rottig als er paarden rond lopen.
  Ze zitten vaak vast op openbare plekken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *