Digital Life review van De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel

Pluspunten zijn gelukkig ook te noemen, al zijn ze schaars. Alle nieuwe content is bijna direct toegankelijk, dus je kunt meteen aan de slag met de nieuwe content. Hoewel de quests qua inhoud weinig vernieuwend zijn, zijn het er wel vrij veel: de totale speelduur loopt al snel op tot een uur of vijftien. Toch geeft de uitbreiding vooral het gevoel snel, simpel en effortless op de markt te zijn gepleurd. Het enige plunderen en booty binnenhalen wat EA daarmee echt realiseert, is dan ook het centjes jatten van de consument, want de huidige adviesprijs van maar liefst €35,- is deze uitbreiding zeker niet waard.

| Digital Life: De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel |

8 reacties

        1. we hebben het simpel weg te druk met beestenbende en de hele hotsemots 🙂 dus hebben we besloten om het te laten zitten.

  1. Middeleeuwen is echt leuk, piraten en adel zal het spel nog leuker maken, maar dit vind ik wel iets teveel geld.. als je kijkt naar Sims 3 zit der (vaak) een nieuwe wereld bij, nieuwe kleding, nieuw haar, nieuwe meubels, nieuwe functies, nieuwe dieren. (beestenbende dan.)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *