Gamed preview van De Sims 3 Beestenbende

De Nederlandse gamessite Gamed heeft een preview online gezet van De Sims 3 Beestenbende. De tekst komt me erg bekend voor maar ja, ik meld de preview toch maar even.

Over de dieren gesproken, het draait hoofdzakelijk om honden, katten en paarden. Hoewel de paarden voor het eerst in een Sims titel verwerkt zijn moeten we hier wel meteen bij zeggen dat dit enkel op gaat voor de PC versie, paarden zijn namelijk niet speelbaar in de andere versies. Hiernaast zijn er tevens dieren die weliswaar aanwezig zijn, maar niet speelbaar, zoals herten en wasberen. Een huishouden mag maximaal zes huisdieren bevatten, waarbij een totaal huishouden niet boven de tien mag komen, inclusief je Sims. PC gamers die Wereldavonturen geïnstalleerd hebben staan kunnen hun huisdieren tevens mee nemen op vakantie.

| Gamed: Preview: De Sims 3: Beestenbende |

1 reactie

  1. Typisch; Ze schrijven dat huisdieren op vakantie kunnen, maar dat is helemaal niet zo. Denk inderdaad dat ze dit ergens van hebben overgeschreven.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *